Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adblock Plus Chrome Özelleştirilebilir ve güçlü reklam engelleme aracı

Adblock Plus, tarayıcınız için son derece popüler ücretsiz reklam engelleyicinin Chrome sürümüdür. İnternette gezinirken, ne kadar rahatsı...

...

Adblock Plus, tarayıcınız için son derece popüler ücretsiz reklam engelleyicinin Chrome sürümüdür.

İnternette gezinirken, ne kadar rahatsız edici reklamların olabileceğini bilirsiniz. Yanıp söner, yanıp sönerler. Adblock Plus, görüntülediğiniz sayfalardaki reklamları kaldırır, ardından temiz, huzurlu ve beyaz bir alan bırakır.

Bu eklenti, filtreleri kullanarak çalışır . Bir sayfada belirli öğeler varsa, uzantı onları filtreler. Kullanılabilir birkaç hazır filtre vardır ve Adblock Plus 'ayar menüsünden istediğiniz kadarını seçebilirsiniz.

Teknik açıdan biraz daha yetenekli iseniz, ayrıca kendi filtrelerinizi oluşturabilir veya önceden filtrelenmemiş öğeleri sağ tıklayıp Eleman Engelle'yi seçerek işaretleyebilirsiniz. Bu, uygulanan filtrelerle birlikte engellenebilir öğeleri gösteren geliştirici araçları paneli tarafından daha kolay hale getirilmiştir.

Adblock Plus 'ayarları seçenekleri altında, belirli web sitelerini beyaz listeye ekleyebilir(engellemekten muaf tutmak için) ve birkaç diğer seçeneği de değiştirebilirsiniz. Ayrıca adres çubuğunda Adblock Plus simgesini görürsünüz ve tıklatarak Adblock Plus'ı tek bir tıklamayla etkinleştirip devre dışı bırakabilirsiniz.

500 milyon üzerinde indirilmeyle, Adblock Plus dünyanın en meşhur reklam engelleyicilerinden biridir.
  • İnterneti ekranınızı dolduran reklamlar olmayan deneyin! Adblock Plus şunları ortadan kaldırır: 
  • Logo reklamları 
  • Youtube video reklamları 
  • Facebook reklamları · Açılır pencereler 
  • Ve tüm diğer rahatsız edici reklamlar
Adblock Plus'u buradan edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.