Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

TV'nizi akıllı Android TV'ye dönüştürün

Eski televizyonunu zu yeni Teknolojilerden yararlanılarak akıllı Android TV ’ye dönüştürebilirsiniz. Çok fazla masraf etmeden akıllı Andro...

...

Eski televizyonunuzu yeni Teknolojilerden yararlanılarak akıllı Android TV’ye dönüştürebilirsiniz. Çok fazla masraf etmeden akıllı Android TV’nizi nasıl değiştireceksiniz Okumaya devam edin!

Akıllı TV'ler, Netflix ve diğer yayın servislerini doğrudan TV'nizde izlemenize, ekstra kablo veya cihaz almanızı gerektirmeyen yenilik ve yazılımlardır. Ancak! Evinizde ve elinizde teknolojiyi takip etmeden aldığınız, veya baba yadigarı bir TV varsa, bu TV'nizi nasıl akıllı bir TV'ye dönüştürebileceğinizin planlarını yapmaya başlayabilirsiniz.




İşte bu makalede elimde bulunan 2011 model eski bir sürüm olan maalesef android olmayan TV’nin nasıl yeni Android TV, sistemine geçirileceği anlatılıyor..



Son birkaç yıl içinde yeni bir tevizyon satın aldıysanız, şansınızın oldukça yüksek olduğunu söyleyebilirim.

Temel olarak, akıllı TV'ler sadece internete bağlanan ve medya akışı yapmanıza, internette dolaşmanıza veya geniş bant bağlantınız üzerinden uygulamaları çalıştırmanıza izin veren TV'lerdir. Bazı kameralar veya ses kontrolleri gibi diğer işlevlere sahip, ama gerçekten, internet bağlantısı olan en önemli araçlardandır.

Akıllı olmayan TV’yi, düzenli bir TV’ye çevirmek, Televizyonun akıllı TV ile aynı işlevselliği vermesi demektir.

Evinizdeki 1080 çözünürlüğünde görüntü kalitesindeki işe yaramıyor dediğimiz televizyonu bakın ben son sistem android Televizyona nasıl çevirdim. Okumaya devam edin siz kazanacaksınız..

Akıllı olmayan TV’yi, düzenli bir TV’ye çevirmek, Ne yapmalısınız!

İnternet ortamında Akıllı Android televizyon araması yapın. Birçok bilgi bulacaksınız. Bilginiz varsa marka ve özellikleri, ayrıca fiatları acele etmeden inceleyin. Kendinizi iyice bilgiye doyurun. Gerçek doygunluğu yaşamaya başladığınızda artık siparişinizi vermeye hazırsınız demektir.
Yaptığım araştırma neticisinde bir cihaz aldım ve yeterli olmadığından iade ettim. Şu anda aşağıda açıklamalarını vereceğim cihaz üzerinde karar verdim sipariş ile ürünü aldım.
Aldığım ürün adı: Dark EVOBOX Mini 4K Android Ultra HD Smart PC



Gerçeküstü eğlence deneyimini 4K görüntü ve Android OS' un zenginliği ile yaşamaya hazır olun;  
Dark EVOBOX mini 4K smart PC! Ultra HD' nin etkileyici netliği ve dayanılmaz cazibesini içinde taşıyan EvoBOX 4K Mini; 

Full HD' den dört kat daha zengin ve ayrıntılı görüntü ile TV' nizde yeni ve kusursuz bir dünyaya attığınız ilk adım olacak. 

Dark EVOBOX mini 4K smart PC; yüksek netlik ve eşsiz performans için özel olarak geliştirilmiş dört çekirdekli Rockchip RK3328 işlemci ve Mali 450 MP2 ekran kartına sahiptir. Ayrıca, 1GB DDR3 bellek, 8GB eMMC NAND depolama, 1x USB 3.0, 1x USB2.0 ve SD kart okuyucu, kablosuz ağ ve Ethernet bağlantısı.

Kablosuz ağ incelemesi: Netflix de filim izlerken veya diğer ayarlar için kablosuz ağ wifi kullanıyorum. Oldukça kuvvetli ve şu ana kadar kopmalar yaşamadım.

HDMI ve AV ses/görüntü çıkışlarıyla Android mini bilgisayara sahip olmanın ayrıcalığını tamamen yaşayacaksınız. 

Evinizde sinema keyfini doyasıya çıkarabilmeniz için Dark EvoBOX Mini 4K' da 4K H.265/HEVC donanım hızlandırması bulunmaktadır. Böylece izlediğiniz içeriklerde gerçek UHD deneyimini görsel ve işitsel olarak tamamen yaşayacaksınız.

Merak Ettiğiniz Tüm Dijital İçerik Netflix'de,



Netflix, Evobox Mini 4K'da!
Hollywood'un en iyileri, hiçbir yerde olmayan diziler ve yeni bölümler Netflix'de! Netflix ise Türkiye'nin Android medya oynatıcı markası DARK'ın yeni canavarı EvoBOX Mini 4K'da!
İnceleme: Evobox Mini 4K gerçektende ince zarif küçük bir kutu. Gömlek yada ceket cebinde taşınabilecek boyutlarda.
Netflix, ana sayfa ve filimden farklı karelerin gorunumu
Resim: 1

Resim: 2:


Resim: 3



Muhteşem 4K Kalitesi ve Android' in Nefes Kesen Zenginliği
4K Ultra HD ya da Full HD destekli TV' nizi Android' in sınırsız eğlencesi ile birleştirin. Ücretsiz ve HD içeriklerin yeni adresi Kodi' yi barındıran Evobox Mini 4K ile internet üzerinden HD kanallarda farklı içeriklerin keyfini sürecek; 4K video, resim ya da oyunlar ile TV' nizin gerçek gücünü keşfedeceksiniz. Android'in sınırsız dünyası ile başlayan yolculukta sosyal medyanın efendisi olabilir ya da 4K çözünürlüğe kadar görüntü çıkışıyla kablosuz olarak internette sörf yapabilirsiniz.





Kodi Medya Oynatıcı Yeni Arayüzü ve Dahili Eklentiler ile Online TV Emrinizde!

Dark EvoBOX Mini 4K' nın uygulama listesinde yer alan medya oynatıcı Kodi ile binlerce film, dizi, müzik ve fotoğrafın tadını çıkarın. Eklentilerle zenginleştirilebilen Kodi ile yüzlerce medya kanalına tek tıklamayla anında ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca Kodi ile desteklenen yayınlarda dilediğiniz içeriği kaydedebilir ve kendi online TV' nizi oluşturabilirsiniz.

Mobil İşletim Sistemi Dünyası'nın Yeni Yıldızı; Android 7.0 Nougat!

Google'ın bugüne kadar geliştirilmiş en iyi kullanım deneyimini sunan, geliştirilmiş işletim sistemi Android 7 Nougat ile artırılmış güvenlik, yüksek performans ve daha iyi bir arayüz sizleri bekliyor olacak!
Android 7 Nougat şu anki sürümü: 7.1.2
Diğer incelemeler için buradan bakabilirsiniz.
Kutuyu açtığınızda şu görsel araçlar ile karşılaşacaksınız. Kutuyu yırtarak açmayın.
Kutu içi görseller resim:1 


Kutu içi görseller resim:2 


Kutu içi görseller resim:3 


Kutu içi görseller resim:4 

Hepsinden önemlisi de olası hatalara karşı cihazı fabrika ayarlarına alabiliyorsunuz. Tekrar kuruluma dil ayarları, ile devam edebilirsiniz.


Cihaz parçalarını montajdan sonra cihazı çalıştırdım. Aman allahım cihaz açılıp kapanıyordu. Tamam dedim cihaz miaz yok bu iş bitmiştir. Ancak aklıma acaba HDMI kablosunda bir bozukluk olabilirmi? sorusu geldi. Elimde bulunan yedek HDMI kablosu taktım ve sistemi tekrar çalıştırdım. Neyseki cihaz çalıştı.. Yoksa paket yapıp bu cihazıda gönderecektim. Dark firmasının sanırım bir adet HDMI kablo borcu var.!!
TV kutusu makalesinde takıldığınız sormak istediğiniz sorularınızı yorum bölümünden iletebilir, konu hakkında sizde düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 265 Tl.'ye akıllı Android TV kurulurmu. İşte kuruldu..

HDMI kablo hatası yüzenden çalışmayan tv kutusu görüntüsü.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.