Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tivibu Türk Telekoma şikayet bildirimi nasıl yapılır!

Tivibu Türk Telekom tarafından televizyon üzerinde dijital internet aracılığı ile tv yayını vermektedir. Tivibu Süper Lig, Şampiyonlar Lig...

...
Tivibu Türk Telekom tarafından televizyon üzerinde dijital internet aracılığı ile tv yayını vermektedir. Tivibu Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İtalya A seri B Ligi yayınlarını izleyebilirsiniz. Tivibu çağrı merkezi kesilen yayınlar, şikayet, internet gibi sorunlarınızı çözmek amacı ile müşteri hizmetleri tarafından tivibu kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Tivibu 2010 yılında Telekom ile kurulmuştur. Tivibu izlediğiniz maçlarını kaybetmeden keyif alabileceğiniz uygulamaları bulunmaktadır. Süper Lig Tv maçları ve UEFA maçları yayınlanan Tivibu Telekom tarafından uygulanan maç izleme, canlı tv izleme, UEFA şampiyonlar ligi yayını vererek hizmet sağlamaktadır. TİVİBU dur oynat, oynat izle, tekrar izle, geri sar, resim çek, kaydet gibi bir çok video fonksyonu bulunmaktadır. Kaybettiğiniz veya kaçırdığınız yayını tekrar izleme imkanı sağlamaktadır. Tivibu 444 ‘lü çağrı merkezi telefon numarası bulunmaktadır.

Tivibu Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
444 5 375


Adnan Güney diyorki! Yukarıda okuduğunuz makale her ne kadar TiviBu'nun tanıtımı gibi görülse de Sadece internet kullanıcılarına yol gösterip fikir vermesi amacı ile tanzim 
edilmiştir.  

TiviBu'yu önerir misiniz?  Böyle bir soruya, direk öneririm demek çok yanlış olur. 
Öncelikle bulunduğunuz bölge alt yapısının çok uygun olması gerekir. TiviBu= İnternet olarak durumun ciddiyetini sergileyebilir, ayrıca evinizdeki TV'nizin donanımınıda eklerseniz görüntü+yayın kalitesini yakalamaya çalışabilirsiniz. Tabiy ki burada en büyük rolü de modeminiz üstlenir. TiviBu RF yayin sitemi ile çalışmaktadır. Her ne kadar Modeminizi ve interneti etkilemedi söylense de Modeminizin ışıkları 6'kı ganyan atları gibi koşarcasına yanıp söner. Hatta bazen lamvanın kızararak kıpkırmızı olduğunuda görürsünüz..

TiviBu müşteri ilişkileri: Arıza bildirimi iki sene öncesine kadar "2016-2017 çok güzeldi diyebilirim. "2018" Türk Telekoma pek iyi gelmedi diyelim. Herhangi bir arıza bildiriminde size artık önce servis fiatları hakkında bilgi geçmeye çalışıyorlar. "2 yıllık sözleşmeniz ve garanti kapsamınız devam ettiği halde."
Bu tür olayları yaşadığınızda artık üründen nefret ediyor, böyle bir ürün aldığınızdan dolayı kendinize kahrediyorsunuz.

Türk Telekoma, En etkili şikayet ve geri dönüş için ilgili adımlar:

1. Türk Telekom üyeliğinizden sonraki aşamada etkili olması için buradan giriş yapın.
2. Online işlemler yazan üst kısımdan önce şikayet edeceğiniz biriminizi seçin. Mobil, İnternet, Ev telefonu, TV, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi seçin.


3. Giriş yaptığınızı varsayalım. Sol tarafta Kullanıcı işlemleri > Tüketicişikayetleri > tıkla.
4. Açılan penceredeki yönergeleri ve şikayet anındaki bilgileri eksiksiz tamamlayın ve onayla butonu ile gönderin.
5. Tüm şikayetlerinizin toplandığı, hatta cevaplanarak şikayet dosyanızın kapandığı alanı görecek, inceleyecek, kullanabileceksiniz.
6. Telefonuza şikayetiniz ile ilgili dosya numaranız gelecektir. Bu aşamadan sonra size dönülecektir.
Özel not: Boşuna telelefon açıp saatlerce beklemeyin. En etkili şikayet ve geri dönüş bu anlattığım şekilde yapılır.  Sorunu mümkün olduğunca doğru yazmaya bakın. 
Sizde yaşadığınız sorunları, yorum alanında belirterek, diğer okuyucular ile bir bütünlük sağlayarak soruna farklı bakış açıları sağlayabilirsiniz.
Download Hızınız: 35 Mbps ise ve hız testi sonucunda bu değer 15 Mbps çıkarsa ister istemez sizin de düşünce ibreniz fırlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.