Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Ubisoft, Yeni Oyunu Assassin's Creed Odyssey'i Duyurdu!

Ubisoft, resmi Twitter hesabından Asssassin's Creed serisinin yeni oyununu oldukça kısa ama bilgilendirici bir video ile duyurdu. Assa...

...
Ubisoft, resmi Twitter hesabından Asssassin's Creed serisinin yeni oyununu oldukça kısa ama bilgilendirici bir video ile duyurdu.

Assassin's Creed serisi şu an dünyada en çok hayranı olan serilerden biri. Assassin's Creed 3'ün oyunun yapısına tamamen ters bir coğrafyaya gitmesiyle tökezleyen seri, Black Flag ile korsan temasını güzel yakalamış ve umut vadetmişti.

Ancak bu andan sonra çıkan neredeyse bütün oyunlar hayal kırıklığı yarattı. Ta ki geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Assassin's Creed: Origins'e kadar. Seriyi hem köklerine döndüren, hem de yeni mekaniklerle nefes almasını sağlayan oyun, oldukça güzel bir deneyim sunmuştu. E3'e yaklaşırken, manidar bir tweet ile yeni oyun duyuruldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yayınlanan videoda, bir askerin başka bir askeri tekme atarak uçurumdan aşağı attığını görülüyor. Ubisoft, Assassin's Creed Odyssey ile ilgili daha fazla bilgiyi E3 2018'de açıklayacağını belirterek sessizliğe büründü.

Evet, sizin de fark ettiğiniz gibi bu bir Spartalı tekmesi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa oyun Antik Yunan'da ve Ege'de geçecek. Artık tek yapmamız gereken yalnızca E3 2018'i beklemek. Oyunla ilgili yeni detayları Ubisoft konferansında izleyeceğiz.
Kaynak:http://www.ign.com/articles/2018/05/31/assassins-creed-odyssey-confirmed-by-ubisoft-2

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.