Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Kaspersky Mobile Antivirus: AppLock & Web Security

Kaspersky Lab'dan Android cihazlar için ücretsiz antivirüs ve telefon güvenliği çözümü Kaspersky Internet Security for Android, bilgi...

...
Kaspersky Lab'dan Android cihazlar için ücretsiz antivirüs ve telefon güvenliği çözümü
Kaspersky Internet Security for Android, bilgisayarınızdan çok daha savunmasız olabilen telefonlar ve tabletlerin yanı sıra özel bilgilerinizin çevrimiçi tehditlerden korunmasına yardımcı olan ÜCRETSİZ bir antivirüs çözümüdür. Yeni Uygulama Kilidi özelliğimiz de kişisel verileri meraklı gözlerden korur.

Ürün özellikleri

Arka planda kontrol: Virüsleri, kötü amaçlı yazılımları, casus yazılımları ve Trojan'ları tarar
Antivirüs koruması: Telefonlarda ve tabletlerde virüsleri ve diğer kötü amaçlı yazılımları otomatik olarak engeller
Uygulama Kilidi: Özel mesajlarınıza, fotoğraflarınıza ve daha fazlasına erişmek için gizli bir kod eklemenize olanak tanır
Telefonumu bul: Kaybolması ya da çalınması durumunda Android telefon veya tabletinizi takip edip bulur
Hırsızlığa Karşı Koruma: Savunmasız kişisel bilgileri meraklı gözlerden korur
Kimlik Avı Koruması: Çevrimiçi alışveriş ve bankacılık işlemleri yaparken finansal bilgilerinizi güvende tutar
Arama engelleyici: İstenmeyen telefon aramalarını, metin mesajlarını ve spam mesajları kara listeye alın
Web filtresi: İnternette gezinirken tehlikeli bağlantıları ve siteleri filtreler

Kaspersky Internet Security for Android şunları içerir:

★ Antivirüs koruması
Antivirüs çözümümüz, savunmasız cihazlarınızı dijital tehditlere karşı korumak için indirilen uygulamalarda virüs ve diğer kötü amaçlı yazılımları arka planda kontrolü kullanarak tarar. Telefon güvenliği uygulaması, kötü amaçlı yazılım algıladığında virüsleri ve tehlikeli uygulamaları, bağlantıları ve dosyaları engeller.

★ Uygulama Kilidi
Uygulama Kilidi özelliğimiz, seçtiğiniz gizli uygulamalara erişmek için gizli bir kodla özel iletişimlerinizi ve finansal bilgilerinizi korur ve cihazınızdaki hassas verileri (mesajlar, fotoğraflar, dosyalar ve daha fazlası) yanlış kişilerden gizler.*

★ Telefonumu bul
Kaspersky Internet Security for Android, kayıp telefonunuzu veya tabletinizi takip edip bulmanıza yardımcı olur. Çalınması durumunda cihazdaki alarmı uzaktan çalıştırabilir, telefonunuzu kilitleyebilir, bulabilir, kişisel bilgileri (mesajlar, fotoğraflar ve videolar) silebilir ve cihazı o anda kullanan kişinin fotoğrafını gizlice çekebilirsiniz.

★ Kişisel veri, gizlilik koruması
Çözümümüz, gizliliğinizi korumaya ve kimlik hırsızlığına karşı korunmanıza yardımcı olur. Kişilerinizi, telefon aramalarınızı ve metin mesajlarınızı meraklı gözlerden gizleyin, savunmasız kişisel bilgilerinizi koruyun ve cihazınız başkalarının elindeyken ne göreceklerini ayarlayın.

★ İstenmeyen arama ve SMS'leri engelleme
Android cihazlarda istenmeyen aramaları, mesajları ve spam'leri kara listeye almaya yönelik bir aracı içerir. Gelen aramalar ve SMS mesajları için filtre kuralları oluşturabilir, istenmeyen kişileri kara listeye ekleyebilir, reklamlı SMS mesajlarını engelleyebilir ve sayısal olmayan numaralardan gelen spam'leri tespit edebilirsiniz.

★ İnternette gezinme sırasında tehlikeli site ve bağlantıları engelleme
Güçlü antivirüs çözümümüz, İnternette gezinirken kimlik avını ve diğer tehlikeli bağlantıları engelleyerek cihazınızı İnternet tehditlerinden korur.* İşte bu nedenle çevrimiçi satın alma işlemi yaparken savunmasız finansal verilerinizi ve gizliliğinizi güvende tutmanıza yardımcı oluyoruz.
★ Güvenlik durumunuzu kontrol etmek için Android Wear desteği
Sesli kontrol ile "Telefonumu bul" işlevini etkinleştirebilir, virüs ve diğer kötü amaçlı yazılım taraması yapabilir ve koruma durumu güncellemeleri alabilirsiniz.

* İşlevsellik yalnızca Premium sürümde kullanılabilir.
This app uses the Device Administrator permission.
Bu uygulama Erişilebilirlik hizmetlerini kullanır.
Google Play mağazasından, ücretsiz Kaspersky Mobile Antivirus: AppLock & Web Security yazılımını edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.