Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bu telefonlar artık WhatsApp indiremeyecekler

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre WhatsApp, b...

...
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre WhatsApp, bazı telefonlardan WhatsApp desteğini çekecek. İşte WhatsApp’ın saf dışı bırakacağı o telefonlar
WhatsApp indirmek oldukça kolay. Uygulama mağazasından telefonlara şıp diye inen WhatsApp artık bazı telefonlara öyle şıp diye inemeyecek. Bazı günü geçmiş telefonlar, WhatsApp konusunda yolun sonuna geldi.
WHATSAPP BAZI TELEFONLARA GÜNCELLEME ÇIKARTMAYACAK
Geçtiğimiz dönemde BlackBerry OS, BlackBerry 10 ve Windows Phone 8 için güncelleme desteğini durduran WhatsApp, artık Android 4.0, iOS 7 ve Windows Phone 8.1 için de güncellemelerini kesiyor. Eğer yukarıda yazdığımız işletim sistemi sürümlerinden birini kullanıyorsanız WhatsApp sizin için herhangi bir güncelleme çıkartmayacak. Gelelim WhatsApp’ın artık WhatsApp kullandırtmayacağı telefonlara.
İŞTE WHATSAPP’IN YAKINDA DESTEĞİNİ ÇEKECEĞİ TELEFONLAR!

WhatsApp, Android 2.3.7 veya daha eski bir işletim sistemi sürümüne sahip telefonlara olan desteğini 1 Şubat tarihinde tamamen kesecek. Böylece, bu telefonlarda WhatsApp kullanmak mümkün olmayacak. Nokia’nın Windows’lu telefonlar üretmeden önceki işletim sistemi Nokia S40 kullanan cihazları ise yılbaşına kadar WhatsApp’ı sorunsuzca kullanabilecek. Ancak bu tarihten itibaren Nokia S40 cihazları için de WhatsApp kullanmak hayal olacak.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.