Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Haritalar Transit navigasyonda tekerlekli sandalye ile erişilebilir rotaların tanıtımını yaptı

Google Haritalar, kullanıcıların dünyayı dolaşmasına ve dünyayı keşfetmesine yardımcı olmak için dünya çapında, araba ile, bisikletle ya d...

...
Google Haritalar, kullanıcıların dünyayı dolaşmasına ve dünyayı keşfetmesine yardımcı olmak için dünya çapında, araba ile, bisikletle ya da yürüyerek seyahat eden insanlara yol tarifi vermek için Google Haritalarda Navigasyon oluşturuldu.
Bundan sonra, hangi istasyonlar ve rotaların tekerlekli sandalye dostu olduğu ile ilgili bilgiler her zaman kolayca bulunabilir. Herkes için toplu taşıma çalışması yapmak için, hareketlilik ihtiyaçları olan kişiler için daha kolay gezinmek amacıyla, toplu taşıma navigasyonunda "tekerlekli sandalye erişimine uygun" rotalar sunulmaya başladı.
"Tekerlekli sandalye erişimine uygun" rotalara erişmek için istediğiniz hedefi Google Haritalar'a yazın. “Yol Tarifi” ne dokunun, ardından toplu taşıma simgesini seçin. Ardından, “Seçenekler” e dokunun ve Güzergahlar bölümünün altında, “tekerlekli sandalye erişimine uygun” yeni bir rota türü olarak bulacaksınız. Bu seçeneği belirlediğinizde, Google Haritalar size hareketlilik gereksinimlerini dikkate alan olası rotaların bir listesini gösterir. 
Bugünden başlayarak, bu özellik, Londra, New York, Tokyo, Mexico City, Boston ve Sydney'den başlayarak dünyanın dört bir yanındaki büyük metropol transit merkezlerinde yayılmaya başlıyor.

Toplu taşımayı daha erişilebilir hale getirmenin yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar Google Haritalar'a erişilebilirlik bilgileri eklememize yardımcı oluyor. Sizde yardımcı olabilirsiniz.
Google, Tekerlekli sandalyeler kullanan insanlar için hayatı kolaylaştıracak bu özelliği geliştirdi. Unutmayın Google haritalarda resim çekip konum hakkında bilgi vererek sizde bu insanlara faydalı bir araç sağlamış olursunuz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.