Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Google Doküman, Slayt ve Çizimler'de resimleri daha kolay yerleştirin

G Suite ekibinin resmi yayını gereği, Google Drive ve G Suite müşterileri için yeni özellikler ve geliştirmeler, Google Dokümanlar,...

...

G Suite ekibinin resmi yayını gereği, Google Drive ve G Suite müşterileri için yeni özellikler ve geliştirmeler, Google Dokümanlar, Slaytlar ve Çizimler için resimleri artık daha kolay yerleştirebileceksiniz. Bu makalede resim yerleşimi hakkında önemli bilgiler edinebilirsiniz. 
Google Dokümanlar, Slaytlar ve Çizimlerdeki resim ekleme işleminde bazı iyileştirmeler yapıldı.
Bundan böyle, menü çubuğunda, → Ekle → Resim → açılır sekmesinde aşağıdaki seçenekleri göreceksiniz:
  • Bilgisayardan yükle
  • İnternette ara Web'de ara
  • Drive
  • Fotoğraflar
  • URL' ile
  • Kamera

"Bilgisayardan yükle" yi seçerseniz, birçok kullanıcının aşina olduğu bilgisayarınızın dosya yöneticisine yönlendirilirsiniz. "Web'de ara", "Drive" veya "Fotoğraflar"ı seçerseniz, ekranın sağ yanındaki, gezinmesi daha kolay ve kullanımı daha kolay olan bir menüye yönlendirileceksiniz. 
Ayrıca, bu menüden görüntüleri doğrudan belgenize sürükleyip bırakabilirsiniz. "URL'ye göre" seçeneğini belirlerseniz, bir resim için belirli URL'yi girme seçeneği sunulur.


Bu seçenekler, belgelerinizi, sunularınızı ve çizimlerinizi resimlere dönüştürmeyi kolaylaştıracaktır.
Web site ve blogunuzda kullanabileceğiniz bu özellikler oldukça güzel ve ben beğendim. Sizde bu makaleyi kesin okuyun ve size faydalı olabilecek yenilikleri kullanmaya başlayın. Ayrıca makale hakkındaki düşüncelerinizi yazabilir, destek için makaleyi arkadaş ve dostlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.