Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sites Sitelerinde kolayca Footer altbilgisi ekleyin

Yeni Google Sites Web Sitenize şimdi kolayca Footer altbilgisi ekleyebilirsiniz. Detaylar için  makaleyi inceleyin. Birçok web sitesi ,...

...

Yeni Google Sites Web Sitenize şimdi kolayca Footer altbilgisi ekleyebilirsiniz. Detaylar için  makaleyi inceleyin.

Birçok web sitesi, özellikle iş amaçlı olarak oluşturulan web site sayfalarının tamamında tutarlı bir altbilgi gerektirir. Bu altbilgiler genellikle kuruluşun iletişim bilgileri, gizlilik politikası ve daha fazlası gibi önemli bilgiler barındırır. Bu makale ile artık site geneline hitap eden altbilgileri, yeni Google Sites'te tek bir yerde oluşturmak ve yönetmek kolaylaştı.

G Suite ekibinden gelen bu resmi yayın, G Suite müşterileri için de yeni özellikler ve geliştirmeler hakkında önemli bilgiler içermektedir.


Altbilgi eklemek için, sayfanızın alt kısmına gidin ve "Altbilgi Ekle" yi tıklayın. Ardından bu aynı altbilgi, sitenizdeki tüm sayfalarda görünecektir. Altbilgiyi tek bir sayfada gizlemek için, metin kutusunun sol alt köşesindeki göz simgesini tıklayın. Yalnızca o sayfa için özel bir altbilgi oluşturmak istiyorsanız, sayfanın alt kısmında yeni bir bölüm oluşturun ("Altbilgi Ekle" işlevini kullanmayın).



Sonuç: Yeni Google Sites Adnan Güney Footer Görünümü

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.