Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Resim Editörü Paint Net 4.0.13 Yeni Sürüm İndir

Microsoft Windows, Paint resim editöründen farklı ve daha fazla özellik içeren Paint.Net Resim Editörü ile Site başlığı, Şeffaf Arka plan...

...

Microsoft Windows, Paint resim editöründen farklı ve daha fazla özellik içeren Paint.Net Resim Editörü ile Site başlığı, Şeffaf Arka plan resmi, Banner, Logo, işlerinizi düzenleyin.

Paint.Net Resim Editörü 4.0.13 yeni sürümü kullanmak isteyen blog yöneticileri aşağıda verilen bağlantı linkinden giriş yaparak hiçbir web sitesine bağımlı kalmadan bilgisayarlarına direk indirebilirler. 


Paint.Net Resim Editörü, Windows, işletim sisteminde bulunan Paint programından daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Web sitenize eklemeyi düşündüğünüz resimlerinize, efekt, yeniden boyutlandırma, transparan görünümler tanımlayabileceğiniz bir yazılımdır.

Paint net’in en büyük eksikliği farklı ülkelere ait dilleri çok fazla desteklememesidir. Ancak! Gelişmiş Paint net resim editörünü Türkçe kullanabilmeniz için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Daha önce işletim sisteminize, Paint NET programını kurdu iseniz, aşağıda verilen bağlantı linkinden programı indirip, kurarak ücretsiz kullanabileceksiniz.

Paint NET ücretsiz resim editörü programını, işletim sisteminize kurmadı iseniz kurulum aşamalarını takip ederek kurulumu gerçekleştirin.

NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.6 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Lisans: Ücretsiz, İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10, Üretici: Paint.NET

Kurulum Aşamaları:


1. Paint.NET programını önce indirip kurun.

Paint.NET İndir, Açılan pencerede İndir butonunu kullanın veya;

→ Alternatif Kurulum için indir Paint.NET

2. Programı Türkçe çeviri yapmak için indirin. Açılan pencerede İndir butonunu kullanın.

Paint.NET Türkçe çeviri İndir,


Yukarıda verilen dosyaları kurduktan sonra, son yeni sürümü kurmak için Buradan giriş yaparak yazı satırında bulunan indirme linki ile bilgisayarınıza dosyayı indirin, zip’ten çıkarın ve çıkan dosyayı çalıştırın.

Türkçe kurulumu yukarıdaki dosyadan daha önce yapmış olduğunuzdan yeni kurduğunuz Paint NET resim editör yazılımı Türkçe olarak karşınıza çıkacaktır. Paint NET resim editör yazılımını nasıl kullanacağım, ben bilmiyorum diyorsanız biraz emek vererek buradan öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.