Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcı 53.0.2785.89 Beklenen Sürüme Güncellendi

Google Chrome tarayıcı 53.0.2785.89 m birçok değişikliklerin yapıldığı yeni sürüme güncellendi. Chrome tarayıcınızı kontrol ederek son ka...

...
Chrome tarayıcı temiz bir yeni sürüm yüklemesi yapmanız için önce arka planda çalışan tüm tarayıcı sekmeleri kapatmanız gerekmektedir.
Google Chrome tarayıcı 53.0.2785.89 m birçok değişikliklerin yapıldığı yeni sürüme güncellendi. Chrome tarayıcınızı kontrol ederek son kararlı ve değişiklerden oluşan yeni sürümü hemen yükleyin. Chrome tarayıcınızda sorun yaşıyorsanız, temiz bir kurulum yaparak daha hızlı ve kararlı sürüme yükleyebilirsiniz. 

Chrome tarayıcı temiz bir yeni sürüm yüklemesi yapmanız için önce arka planda çalışan tüm tarayıcı sekmeleri kapatmanız gerekmektedir. 

Ve sonra, Bilgisayarınızın görev yöneticisini açın. Görev yöneticisin de İşlemler sekmesini açın ve Chrome tarayıcının çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Google Chrome tarayıcı 53.0.2785.89 m birçok değişikliklerin yapıldığı yeni sürüme güncellendi. Chrome tarayıcınızı kontrol ederek son kararlı ve değişiklerden oluşan yeni sürümü hemen yükleyin.
Geçmişte, Chrome tarayıcı için Web video, oyun ve animasyon için Adobe Flash Player’in önemli rolü olmuştur. 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren (bugün) web siteleri, gelişmiş güvenlik, düşük güç tüketimi ve tarayıcının daha hızlı olabilmesine imkan tanıyan HTML5 sayfa yükleme süreleri gibi teknolojileri barındırabilen servisler kullanıma başlamıştır.

Chrome tarayıcı Flaş uygulamasının kaldırılacağını daha önceki yazımda belirtmiştim. HTML5 Chrome tarayıcı uygulaması Eylül 2016 tarihi itibari ile başlamış olup, kullanımı daha hafif ve hızlı, pil ömründen tasarruflu, yayıncılar için sayfa yükleme hızının farklılığını yaşayacaklar.

Aralık 2016 ayında ise Flash desteği alan tüm sitelerde uygulama tamamen sonlandırılarak HTML5’e tam geçiş sağlanacağı belirtilirken bu geçiş sürecinde Adobe ile çalışmaların devam edeceği belirtilmektedir.


Chrome tarayıcınızın hangi sürüm ile çalıştığını anlamak için, sağ üste 3 çizgili, Chrome özelleştir ve kontrol et icon’una tıklayın ve Google Chrome hakkında seçeneğini açtığınızda hangi sürümde olduğunuzu görebilirsiniz.

Bilgisayarınız, telefonunuz ve tabletiniz için, Hızlı Güvenli ve ücretsiz bir Web tarayıcı
( Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP 32-64bit için ) Google Chrome’u İndirin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.