Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10’u Yüklemek İçin Son Şansınız Ücretsiz İndirin

Microsoft, Windows 10 yükseltmesini durdurmuştu. Ancak, Microsoft 'un resmi sitesinden Windows 10’u halen ücretsiz olarak indirip yü...

...
Microsoft, Windows 10 yükseltmesini durdurmuştu. Ancak, Microsoft'un resmi sitesinden Windows 10’u halen ücretsiz olarak indirip yükleme şansına sahipsiniz. Microsoft, Windows 10 yükseltmesini durdurdu ise nasıl yükleyeceğiniz konusunda kuşku duyabilirsiniz. Ancak, Microsoft'un sitesindeki açık sayesinde Windows 10’u bu açık kapanana kadar yükleme dosyasını bilgisayarınıza indirip Windows 10’a geçiş sağlayabilirsiniz.

29 Temmuz tarihinin son gün olduğunu bir önceki makalemde belirtmiş konunun önemini anlatmıştım. Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerine sahip olan kullanıcılar ücretsiz Windows 10 yükseltmesinden faydalanabiliyordu. Ancak ücretsiz yükseltme geçtiğimiz aylarda sona ermişti.
Windows 10 işletim sistemi yükseltmesinin son günlerinden yararlanmak isteyenler aşağıda verilen bağlantı linkinden bu açık kapatılmadan önce kurulumu (exe) dosyasını indirip yararlanabilirler. 

Windows 10 yükseltme dosyası, windows10upgrade24074.exe hala Microsoft'un sitesinde yer alıyor. Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları bu dosyayı indirerek Windows 10 güncellemesini ücretsiz olarak yükleyebiliyor. Bu açık kapatılmadan önce aşağıdaki linkten ilgili exe. dosyasını indirebilirsiniz.

Ücretsiz Windows 10 yükseltme dosyası için tıklayın




Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.