Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Türk Yapımı Cthulhu Rpg Oyunu Stygian

Ülkemizde günden güne oyun firması gelişmekte ve bu gelişim yeni yapımlarla karşımıza çıkmakta. Özellikle son zamanlarda Türk yapımların...

...
Ülkemizde günden güne oyun firması gelişmekte ve bu gelişim yeni yapımlarla karşımıza çıkmakta. Özellikle son zamanlarda Türk yapımların isimlerini çok sık duyuyoruz. Stygian: Reign of the Old Ones (yüce eskilerin hükmü) steam greenlight desteğini aldıktan sonra kickstarter kampanyasına başladı.

Oyun ünlü yazar Howard Philips Lovecraft’ın eserlerinden esinlenilerek ve bu eserlere sadık kalınarak hazırlanmış. Tür olarak rol yapma ve sıra tabanlı dövüş sistemine sahip oyunumuz bizleri günümüzden koparıp eski rpg dönemlerine götürüyor. Her şey tamamen el ile çizilmiş 2 boyutlu bir şekilde karşımıza sunuluyor. Her rpg’nin olmazsa olmazı görevlerimiz de Cthulhu kitaplarından esinlenerek tasarlanmış. Hikayemiz 1920 yıllarında harabeye dönmüş Arkham kasabasında geçiyor. Her biri farklı bir hikayeye ve uzmanlık alanına sahip 7 karakter sınıfı mevcut. 
Oyunda akıl sağlığı ve inanç sistemi ile hikayenin gidişatı ve yaptığımız seçenekler farklılık gösteriyor. Bu da oyunculara her seferinde farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun şimdiden dünya medyasında yayılmış durumda ve gelen yorumlar olumlu yönde. Bu tarz yapımların Türk oyun sektörüne ve oyuncu topluluğuna çok büyük katkısı var. Umarız iyi yerlere gelebilirler. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve destek olabilirsiniz.

Hakan KÖRPE
AdnanGuney.Com, NetworkDizayn.com, Web site Editörü Hakan Körpe;
Selamlar, konsol ve bilgisayar oyunlarındaki gelişmeler, incelemeler, ülkemizde oyun sektörünün gelişimi ve benzeri konularda yazılar yazmaktayım. 


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.