Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Metin Editörü Notepad V6.9.2 Yeni Sürüm Güncellemesi İndir

Web sitenize eklediğiniz kodları düzenleme ve değiştirmek için çalışma yapabileceğiniz Yeni Notepad++ V6.9.2 yeni sürüme güncellendi. ...

...

Web sitenize eklediğiniz kodları düzenleme ve değiştirmek için çalışma yapabileceğiniz Yeni Notepad++ V6.9.2 yeni sürüme güncellendi. Notepad, birçok kodlama çeşitlerini bünyesinde barındırıp kodların düzgün söz dizimi içinde olmasını sağlayan bir metin düzenleme editörüdür. 

Blogger veya Wordpress sitenizde kullanmış olduğunuz birçok özel kodları bozulmadan biçimleyip dizin halinde size sunan Notepad++ metin editörünü kullanmanızı tavsiye ederim.

Notepad++ proğramı her site yöneticisinin elinde olması gereken gelişmiş bir metin editörüdür. Notepad birçok proğramlama dillerini destekler ve ücretsizdir.
Notepad++ programını bilgisayarınıza daha önce yükledi iseniz son versiyonunu kullanmak için, pencereler isminin yanındaki (?) işaretine tıklayıp son sürümü güncelleyin seçeneği ile mevcut sürümünüzü güncelleyin.

Blogger şablon kodlarına ve HTML/JavaScript gadget’inize ekleyeceğiniz kodları, önce Notepad++ metin editörüne yapıştırıp, ilgili düzenlemelerinizi yaptıktan sonra blog şablonunuza düzgün bir şekilde eklemenize yarayan gelişmiş bir metin editörüdür.

Notepad ++ ücretsiz, kaynak kod editörünü Türkçe kullanabildiğiniz gibi birçok dil desteği de mevcuttur. MS Windows ortamında çalışan,GPL Lisans kullanımı ile yönetilmektedir.

Notepad++ V6.9.2 yeni metin editör programını buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.