Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger ve Google Plus Hangi Yorum Penceresini Kullanmalı?

Blogger ’un varsayılan blog temalarında hangi yorum penceresi kullanılmalıdır? Blogger'un yorum penceresi mi, yoksa Google Plus yorum...

...

Blogger’un varsayılan blog temalarında hangi yorum penceresi kullanılmalıdır? Blogger'un yorum penceresi mi, yoksa Google Plus yorum penceresi mi, hangisi daha çok önemlidir? Blogger yorum penceresi, blog okuyucularınızın yazılarınıza geri bildirim verebilmesi için en iyi iletişim araçlarından biridir. Okuyucu, makalenizde anlaşılmayan yerleri yorum penceresinde sorarak sorunlarını çözmeye çalışır. Yorumlar okuyucu ile web site yönetimi arasında iletişimi sağlayan etkin bir köprüdür.

Bloğunuzu ilk kurduğunuzda Blogger’un varsayılan ayarları iki kişinin arasında geçen bir görüşme şeklinde yorum penceresinde görülmektedir. Okuyucunuz yazınıza yorum yaptığında bir farklı kişi ilgili yazıyı açtığında ancak ne yazıldığını görebilecek ve fikir edinebilecektir.

Google Plus yorum penceresini kullandığınızda ise, Blogger’un yorum pencersinden çok daha farklı bir şekilde çalıştığını kısa sürede hissedebilirsiniz. Yayınlamış olduğunuz yazınızı, Google Plus sosyal paylaşım düğmeleri ile paylaştıktan kısa bir süre sonra, yazınıza yapılan yorum herkes tarafından görülür ve okunabilir. 

Google Plus çevrelerce, farklı bir okuyucu yazınızdaki yorumları okuyarak farklı bir görüş belirtebilir. Bu işlem sonucunda, okuyucunun web sitenize girmeden Google Plus’un ana sayfasında iken yazdığı yorumların size ulaşması anlamını ifade etmektedir. 


Google Plus kullanıldığında, herhangi bir yazınıza yorum yazıldığı zaman yorum bilgileri kullandığınız birçok araçlar sayesinde size iletilir. Birçok yerden yorumları takip edebilir, cevap yazabilir, okuyucunuz ile bire bir blog'unuz da olmasanız bile her yerden irtibat sağlayabilirsiniz. Ancak, Blogger yorumları kullanarak böylesine büyük bir etkinlik sağlayamazsınız.

İçe kapanık blog yorumlarını mı, yoksa geliştirilmiş her yerde kullanabileceğiniz sosyal etkinliği daha fazla bir yorum penceresini mi kullanmayı düşünürsünüz?

Yukarıdaki makalede Blogger ile Google Plus yorum penceresi arasındaki küçük ipuçlarını okudunuz. Şimdi kararınızı vererek hemen Google Plus yorum penceresini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Blogger, Google Plus Yorum Ayarlarını Etkinleştirme ile ilgili açıklamaları buradan takip ederek Google+ yorumları nasıl etkinleştirip kullanacağınızı anlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.