Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Sitenize Google Plus İzleyiciler Eklentisi Ekleme

Wix Web Site kenar sutünuna, Google Plus İzleyiciler “ Followers ” eklentisi nasıl eklenir? Wix ile site oluşturmuş kullanıcılar, Googl...

...

Wix Web Site kenar sutünuna, Google Plus İzleyicilerFollowers” eklentisi nasıl eklenir? Wix ile site oluşturmuş kullanıcılar, Google Plus Followers widgetini nasıl ekleyebilirler? Wix App Marketin de Google Plus Followers eklentisi olmadığından, Wordpress sitemizde de kullandığımız ve çok sevdiğimiz Google Plus Followers eklentisini nasıl eklemeniz gerektiğini makaleyi takip ederek Wix ile oluşturduğunuz web sitenize kurabileceksiniz.

Wix Sitenize Google Plus Followers eklenti kodlarının kullanımı :

1. Aşağıda verilen kodlar içinde kesinlikle değişiklik yapmadan kullanmaya çalışın. Kodlar içinde yapacağınız değişiklik sonucu widget çalışmayacaktır. Kodlar içinde değişiklik yapabileceğiniz, 3 farklı seçenek vardır. Bu seçenekler Google+ profil Id numarası, eklenti Genişlik ve Yükseklik ebatlarını kullandığınız tema özelliğine göre tanzim edilmesinden oluşmaktadır.

2. Wix sitenizde sayacı ekleyeceğiniz alanı belirleyin.

3. Sol Menü de bulunan, EklemekAdd” (+) sigesine tıklayın. Açılan pencerede en altta “More” Daha, ismine tıklayın ve HTML CODE simgesini açın.


Html Code simge penceresi

Wix Sitenize ekleyeceğiniz Google Plus Followers eklenti kodları :


<div class="g-plus" data-action="followers" data-height="260" data-href="https://plus.google.com/114021536527450214647" data-source="blogger:blog:followers" data-width="260">
</div>
<script type="text/javascript">
      (function() {
        window.___gcfg = {'lang': 'tr'};
        var po = document.createElement('script');
        po.type = 'text/javascript';
        po.async = true;
        po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
        s.parentNode.insertBefore(po, s);
      })();
</script>
 

4. Yukarıda verilen kodları bir metin dosyasına kaydedin. Metin dosyasındaki Kodları kopyalayın ve 3. maddede anlatılan kod penceresine yapıştırıp kaydedin.

5. Eklentinin kenar ebatlarını nokta işaretli yerlerden genişletip daraltabileceğiniz gibi, eklenti içindeki kodlardan da değişiklik yapabilirsiniz.

Kodlar içinde yapılabilecek değişiklikler :

1. Mavi ile görülen kısımda genişlik ve yükseklik ayarlarını site temanıza göre düzenleyin.

width : Genişlik ayarı, height : Yükseklik ayarı

2. Kırmızı ile belirtilen numara, Google Plus Id numarasıdır.Bu kısma Id numaranızı yazacaksınız.

3. Id numarası, aşağıda verilen numaralardan oluşmaktadır. Kırmızı ile belirtilmiştir. https://plus.google.com/114021536527450214647


Wix ile ücretsiz site kurmayı mı düşünüyorsunuz? Hemen buradan Wix sitesine giriş yaparak kişisel veya Ticari sitenizi birçok ücretsiz şablon içinden seçip, kullanıcı isminizi belirleyip Web de yayımlayabilirsiniz.


 Wix ücretsiz sitenizi kurmaya başlayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.