Bilgisayar Bakım Aracı, CCleaner’ in v5.10 yeni sürümü, Microsoft Windows 10 işletim sistemi için yapılandırılmış olarak, bilgisayar kull...
Windows, Bilgisayar işletim Sistem temizlik ve bakımına önem veren geliştirilmiş CCleaner programının kullanmasını öncelikli olarak tavsiye edebilirim. Ayrıca CCleaner, Microsoft Windows’un en iyi bakım aracı olması nedeni ile güvenle kullanabilirsiniz. Ücretsiz ve ücretli olarak dağıtımı yapılan CCleaner’ın program kurulum aşamalarını aşağıda adım adım takip ederek kullanabilirsiniz.
CCleaner Free, Ücretsiz program kurulum aşamaları :
1. CCleaner proğramı giriş yapın.2. Giriş yaptığınız sayfanın alt kısmında 3 farklı indirme seçeneği göreceksiniz.
3. İlk seçenek olan Bedava İndir butonuna tıklayın. Programı masa üstüne kaydedin.
4. Masa üstüne indirdiğiniz programa tıklayın, kurulum aşamasında iken ilk karşınıza çıkan dil seçeneklerinden Türkçe ismini seçerek kuruluma devam edin.
5. Kurulum aşamaları penceresini hızlı geçmeden dikkat edin. Birkaç seçenek göreceksiniz. Onaylı olarak karşınıza gelen istemediğiniz seçeneklerin yanındaki işareti kaldırın.
6. Başlangıç program girişinde otomatik açmasını istemiyorsanız seçeneği kaldırın. Akıllı çerezler, bilgisayarınızda girdiğiniz tüm sitelerin bilgilerini tutan yerdir. Temizleme işlemi sırasında bunlarda silinir. Temizleme sonrası sosyal paylaşım sitesine girmek istediğiniz de yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız. Seçeneği işaretli bırakırsanız sitelere girişte tekrar şifre ve parolanızı yazmanız gerekeceğinden! Ben her zaman şifre yazmak istemiyorum şeklinde düşünüyorsanız işareti kaldırın.
7. Kuruluma devam edin ve bitirin. Kurulum bittiğinde size teşekkür eden bir tarayıcı sayfası açılacaktır. CCleaner’ın yeni sürümü ile bilgisayarınızın veri atıklarını hemen temizlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca okumanızı tavsiye ettiğim konular.
İlgili Makaleler :
CCleaner proğramını nasıl kullanacağız ?CCleaner Gereksiz Sistem Geri Yüklemeyi Kaldırma
CCleaner ücretsiz program, her ülke dilinde yazılmış olması nedeni ile kullanımı çok basittir. Sistem gereksinimleri :
Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve XP. Hem 32-bit ve 64-bit sürümleri dahil.
Hiç yorum yok
Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.