Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yazı Editöründe Yayımlanmamış Yazı Linkini Alma

Blogger’un , blogspot uzantılı blog yazı editöründe yayımlamak üzere hazırladığınız yazınızın başlık bağlantı link’ini farklı yerlerde kul...

...
Blogger Yazı Editöründe Yazı Linkini Alma
Blogger’un, blogspot uzantılı blog yazı editöründe yayımlamak üzere hazırladığınız yazınızın başlık bağlantı link’ini farklı yerlerde kullanmak üzere nasıl alabilirsiniz? Blogger yazı editöründe yazdığınız yazıları ( posts ) önizleme yaptığınızda tarayıcı bağlantı penceresinde kalıcı bağlantı link'ini daha önceleri alabiliyordunuz. Blogger şablon kodlarında yapılan değişikler ve güvenli bağlantılar sonucu yazınıza verilen permalink ( Wiki ) kalıcı bağlantılar linki tarayıcılarda artık görülmez oldu. Ancak YouTube da bir video yayımladığınızda veya farklı alanlara yazınıza ait bağlantı linki vermek istediğinizde bağlantı linkini normal yollar ile almanız mümkün olamayacaktır. Yazı içerik ayarları için yazı başlığınıza bağlantı oluşturan linki alabilmeniz için bir tek yol mevcuttur. Yazı içerik başlık bağlantı link’i alma ile ilgili adımları aşağıda adım adım izleyerek bağlantı linkinin nasıl alınacağını inceleyelim.

Yazı başlığına oluşturulan kalıcı bağlantı link’inin alınması :

1. Blogger kumanda panel'iniz de yeni yazdığınız yazınızı açın.
2. Yazı içeriği'nizin başlığını girdi iseniz bağlantı link'iniz otomatik oluşturulmuştur. Sağ tarafta bulunan Kalıcı bağlantıya tıklayın.
3. Açılan pencerede yazınıza verilen kalıcı bağlantı permalink'i göreceksiniz.
4. Bağlantı link'ini kopyalayın ve istediğiniz alanda kullanın.

Yazı başlığı kalıcı bağlantı link'inin görseli

Blogger yazı editörü kalıcı bağlantı link'i

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.