Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı Ekle

Google Chrome’un Uzaktan Masaüstü uzantısını , bilgisayarınıza kurup aileniz, dostlarınız ve hatta en önemlisi bilgisayarınızın sorunların...

...
Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı
Google Chrome’un Uzaktan Masaüstü uzantısını, bilgisayarınıza kurup aileniz, dostlarınız ve hatta en önemlisi bilgisayarınızın sorunlarını çözmek için bir arkadaşınızdan yardım alabileceğiniz ücretsiz sınırsız Chrome tarayıcı uzantısı. Google Chrome uzaktan masaüstü uzantısına neden ihtiyacınız olur? Uzak masaüstü iletişimi sağlayan birçok program mevcut. Ancak! marka ve isim vermek istemiyorum. Hepsini denedim ve son zamanlarda artık bu programlar çalışmalarını ticari ağırlıklı yaparak kullanıcılarına sınırlı bir kota uygulaması başlattılar. Birçok arkadaşımın bilgisayar problemlerini bu uzaktan masaüstü proğgramları ile çözüyor ve düzeltiyordum. 

Ancak bu kota ve sınırlı kullanımın hemen arkasında ücretli al seçeneği bulunuyordu. Web tasarım işleri ile de uğraştığımdan birlikte çalışmalarımızı yürüttüğüm arkadaşım +Fatih Korpe ile bu soruna bir çözüm bulmamız gerektiği konusunda ortak bir düşünce ile hareket ederek, Google güvencesinde olan Chrome Uzaktan Masaüstü Tarayıcı Uzantısı üzerinde çalışma ve denemeler yaptık. 

Denemelerin sonucu olumlu ve sevindirici oldu. Benim ve arkadaşımın bilgisayarına uzaktan ulaşma imkanını yakalayarak tüm sorunları çözebilecek bir ortamı yakalamıştık. Birde Google’un güvence ve güvenliğinde olması bizi çok daha rahatlattı. Siz de her türlü sorun ve paylaşım için Google Chrome Tarayıcı Uzaktan Masaüstü Uzantısını kurup Google’un ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.