Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dlvr.it Sosyal Paylaşım Site Widget’i Nasıl Eklenir

Blog içeriklerinizi otomatik olarak, sosyal paylaşım sitelerinde yayımlayan Dlvr .it sosyal paylaşım geliştirici sitesindeki okuyucu sayı...

...
Blog içeriklerinizi otomatik olarak, sosyal paylaşım sitelerinde yayımlayan Dlvr.it sosyal paylaşım geliştirici sitesindeki okuyucu sayınızı, tweets, yazı başlık linki ve yazıya tıklamaları gösteren Widget’i kullanabilirsiniz. Dlvr.it sitesi, yayımcıların sosyal ağ ve yeni kanallara erişimi genişletilerek otomatik içeriklerin yayımlandığı bir sosyal paylaşım sitesidir. Dlvr.it’in, siteniz ile olan bağlantısı sayesinde büyük arama motorları ile ilişkili olup, Google, Bing ve Yahoo dahil olmak üzere tüm arama sonuçları için optimizasyon sağlayan bir uygulamadır. Bu ayarlar içerisinde sosyal paylaşım, mobil, tabletler, gibi genişletilmiş dağıtım servisleri de mevcuttur.

Dlvr.it sitesi ile ilgili konular :

1. Dlvr.it Sitesinde Blog İçeriklerinizin Yayınlanması
2. Google Chrome tarayıcınızda dlvr.it site uzantısını

Dlvr.it site widget uygulaması için takip edilecek adımlar :

1. Dlvr.it sitesine giriş yapın, üye değilseniz öncelikle üyelik işlemlerinizi tamamlayın.
2. Dlvr.it site kumanda panelinde Widget’ler ismine tıklayın.

3. Açılan Widget’ler penceresinde, daha önceden yetki vererek bağlantı kurduğunuz sosyal paylaşım sitelerinden kullanmak istediğiniz için, Bir hedef seçin seçeneği ile belirleyin.
4. Wigget genişlik, görüntülenmesini istediğiniz sayı ve sınır renkleri gibi diğer ayarları temanızın uyumlu renkleri ile değiştirin. İlgili renk penceresine tıkladığınızda renk paletlerini göreceksiniz. Dilediğiniz rengi seçin.
5. Ön izleme yapın, yaptığınız tüm işlemler güzel görünüyor ise sağ taraftaki kod alma ( previewget code ) seçeneğine tıklayarak kodu alın.
6. Blogger, Yerleşim, Gadget Ekle, Html/JavaScript, Gadget'inizi açın ve kodları yapıştırıp kaydettikten sonra kullanmaya başlayın.
7. Üyelik, Blog kayıt, RSS ve sosyal paylaşım sitelerinizi ekledikten sonra yayınlarınızı Dlvr.it sizin adınıza paylaşıma sunarak belirli zamanlarda sonuç istatistiklerini, e-posta ile size göndermeye başlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.