Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Candy Crush Microsoft Windows 10 İşletim Sistem Sürprizi

Microsoft , Windows 10 yeni nesil işletim sistemine Candy Crush Saga efsanevi oyununu Windows işletim sistemine yüklemiş olarak kullanıcı...

...
Microsoft, Windows 10 yeni nesil işletim sistemine Candy Crush Saga efsanevi oyununu Windows işletim sistemine yüklemiş olarak kullanıcılarına sunacağı ifade ediliyor. Dünya genelinde gelişen Teknoloji pastasının büyümesi, ticari çevrelerce çok güzel takip edildiğinden Candy Crush Saga oyun kullanıcılarının, 65 milyon civarında olması iştahları da kapartıp Teknoloji saldırganlığına çevirmeye yeterli olabiliyor. Microsoft, Windows 10 işletim sistemini indirip kullanan veya Windows 10'a yükselten kullanıcılar bilgisayar işletim isisteminde Candy Crush Saga'yı görebilecekler.

İlgili Makaleler :

Microsoft Windows 10’u Ücretsiz Kullanın
Bu açıklamanın özüne bakacak olursak, Microsoft, Windows 10 işletim sistemi ile Candy Crush Saga arasında bir anlaşmanın yapıldığını anlayabiliriz. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un bir numaralı Candy Crush Saga oyun oynayıcı kitlesinin en iyimser tahmin ile %10’u yani 65 milyon kullanıcının 6,5 milyonunun kendi bilgisayarındaki işletim sisteminde oynayacağını düşünürsek Facebook’un da çok büyük darbe alacağını görmemek mümkün değildir. Bu durum Facebook piyasa tahvillerini de etkileyerek dengeleri değiştirecektir.

Microsoft, Windows 10 ile tasarım şirketi King, "Candy Crush Saga anlaşmasının" arasında yapılan süre hakkında henüz bilgi sahibi değiliz. Microsoft, Windows 10 yükseltme 1 yıl devam edecek. Bu süre sonundaki Candy Crush anlaşmasının da ne kadar süreceği belli değil. Önümüzdeki 1 yıl içinde gelişmeleri inceleyerek durum hakkında daha detaylı bilgi alabileceğiz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.