Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Advanced SystemCare 8.2.0 Ücretsiz Bilgisayar Bakım Aracı

Advanced SystemCare 8.2.0 ücretsiz bilgisayar bakım ve hızlandırma programı ile sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek bilgisay...

...
Advanced SystemCare
Advanced SystemCare 8.2.0 ücretsiz bilgisayar bakım ve hızlandırma programı ile sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek bilgisayarınızın hızlı ve sistemli çalışmasını sağlayın. Advanced SystemCare programının ücretsiz olması her ne kadar kısıtlı bir kullanım sağlasa da kişisel bilgisayar kullanıcıları için yeterli derecede bakım yapabilecek özelliklere sahip bir programdır. Bir kez kullandığınızda potansiyel gücünü hissedebilirsiniz. Günlük yaşantımız internet ortamında birçok sitelere giriş çıkışlar ile geçmektedir. İnternet ortamında giriş, çıkış yaptığınız her sitenin verileri bilgisayarınızda depolanır. Zaman içinde bu çöp veri bilgileri çok fazla yer kapladığından bilgisayarınızda gezinirken disk'iniz den veri olarak okunur. 

Bilgisayarınızda toplanan bu veri atıkları sisteminizin yavaşlamasına neden olur. İşte böyle bir zamanda bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabileceğiniz Advanced SystemCare bir süre sonra ağır çalışmaya başlayan bilgisayarınızı ilk günkü haline geri döndürüp optimize edecektir. Advanced SystemCare program içindeki bakım ve optimizasyon araçları arasında kayıt defteri hatalarını düzeltmeye ve gereksiz dosya temizlemeye yardımcı olan araçları ile size yardımcı olacaktır. 

Ayrıca ; Advanced SystemCare programı sayesinde, disk birleştirme, kayıt defteri birleştirme gibi işlemlerini de gerçekleştirerek disk’inizin performansını da arttırmış olacaksınız. Alet Çantası bölümü incelediğinizde birçok bakım seçenekleri göreceksiniz. Her bir seçenek size kolaylık sağlayacak hizmetler ile donatılmış. Advanced SystemCare programını sitesinden inceleyebilir veya satış partner ortağı tamindir.com sitesinden indirip kullanabilirsiniz. Advanced SystemCare programını sitesinden indirmek istediğinizde sizi, satış partner ortağı sitesine yönlendirecektir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.