Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter’in Yeni Retweet Yorum Özelliği

Twitter ’in Retweet uygulamasına geç de olsa teknolojik gelişimleri uygulama çalışmaları Twitter kullanıcılarını sevindirdi. 2014 yılında ...

...
Twitter’in Retweet uygulamasına geç de olsa teknolojik gelişimleri uygulama çalışmaları Twitter kullanıcılarını sevindirdi. 2014 yılında çalışmalarını başlattığı Retweet yorum özelliği artık devrede ve kullanabiliyorsunuz. Örneğin Twitter mesajlarından biri olan arkadaşımız +Constanța Abălașei-Donosă 'un mesaj altında bulunan Retweet simgesine tıklayıp yorum yazdıktan sonra Tweetle butonu ile yazdığınız yorumu gönderebiliyorsunuz. Bu arada Blogger'un yazı editöründeki G+ çevre ekleme özelliğini kullanarak arkadaşımız +Constanța Abălașei-Donosă 'e merhaba diyelim.
Bu özellik şu anda tarayıcı iOS sürümünde kullanılabiliyor. İlerleyen zaman diliminde Twitter’ın Android uygulamasında da kullanılacağı biliyor. Uygulamaya alınan bu yeni özellik sayesinde Twitter kullanıcıları tweet’ini, Retweet’lerken sınırlı olan 140 karakterlik mesaj limitini kaybetmeden yorum ekleyip paylaşabilecekler. Ayrıca Twitter ile ilgili geniş bilgiye buradan ulaşarak bilgi edinebilirsiniz.
Retweet
Yukarıda Retweet butonuna tıklayarak yazdığımız yorum ve Tweetle butonuna tıkladıktan sonraki yorum penceresi görülmekte.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.