Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Mp3 Dönüştürücü indir-Haber Eleştiri

Google Haberler , Bilim/Teknoloji kategorisinde YouTube Mp3 dönüştürücü indir yeni sürüm şarkı indirmeye hemen başla. Manşet haber makales...

...
Google Haberler, Bilim/Teknoloji kategorisinde YouTube Mp3 dönüştürücü indir yeni sürüm şarkı indirmeye hemen başla. Manşet haber makalesi, Google Haberler de çıkacak kadar öneme sahip mi? Yani son sürüm YouTube de Mp3 (download) ile mp3 şarkıları ücretsiz indireceksin, ve dinleyeceksin. Haber kaynağını incelediğimizde tekrarlanan aynı sözlerin döndürüldüğü, YouTube de Mp3 dönüştürme proğramı indir döndür yükle kelimeleri ile arama motoru dansı yapacaksın üstelik robotlar tarafından yönetilen, Google haberler sitesinde Bilim/Teknoloji kategorisinde yer alacaksın. YouTube video servisi Google’un bir ürünüdür. Google kendi ürününde hizmet vermediği bir uygulamayı başlatmaz. Google vereceği hizmeti en az bir sene öncesinden destek yazılar ile blog ve geliştiriciler vasıtası ile kısa mesaj olarak okuyucu kitlesini bilgilendirir. Haberden kısa bir alıntı ile devam edelim.
YOUTUBE MP3 ÇEVİRME (TARAYICI EKLENTİSİ İLE)
Youtube, MP3, dönüştürme, MP4, program, Tarayıcı eklentisi kullanarak YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak aşağıdaki bağlantıdan, Mozilla Firefox tarayıcımıza, gerekli eklentiyi yüklüyoruz. Eklenti Chrome mağazada yer almadığı için Chrome’da kullanılamıyor. Daha sonra Firefox ile YouTube’dan bir video açıyoruz ve videonun altında çıkan “YTMP3 – Download as MP3″ butonuna tıklıyoruz. Son olarak açılan sekmede mavi renkli “Download” seçeneğine tıklayarak YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlıyoruz.

Haberin kaynağını incelediğimizde sosyal paylaşım kısmında bir tek tık yok. Yorumlar derseniz hafta sonu tatili yapıyor bir yorum yok. Kontrol zaman dilimi : 29.03.2015 saat: 17,57 Haber sıra no: 12

Haber sitesi için söyleyecek bir sözümüz yok. O kendine düşen görevi ve açıklamayı yapması gereken biçim ve formatta yapmış. Yukarıda verilen alıntı yazı kısmındaki kalın ile işaretli yerlere bakarsanız konunun ne kadar zıt bir yapılanma içinde olduğunu anlayabilirsiniz.

İlgili konu bir tarayıcı tanıtımı mı? YouTube tanıtımı mı? Ticari bir konu mu? Yoksa karanlıktaki bir konunun yer yüzündeki sözlü bir tanıtım alt yapısı mı? Bu manşet haber bir kaç gün içinde güncelliğini kaybederek raflara kalkacak. Ancak şu anda haberi görmek isteyenlar buradan giriş yaparak görebilirler. Yorumlar herkese açık. Amacımız kimseyi karalamak hice saymak yarış etmek önde olmak değildir. Ancak pencereden bakıldığında değer yargılarının ticari olmaması gerekir. Acı ile tatlı, iyi ile kötü, çirkin ile güzel, artı ile eksinin, doğa kanunu çerçevesin de olması, dengenin korunması için geçerli en önemli unsur olduğu unutulmamalıdır.

Artı ve eksi değerlerin tam uygulanmaması sonucu (iki artının yan yana gelmesinden dolayı birbirini itmesi gibi) huzursuzluklar başlar. Bu itme sonucunda birçok değerlerde yok olabilir.

Yukarıda anlatılan konular ve yenilikler hakkındaki yazıları artık güncel haberler kategorisinde okuyabilirsiniz.
Kaynak : AG, adnanguney.com

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.