Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Diğer E-posta ile Google Gmail Nasıl Kullanılır

Google’un Gmail e-posta hesap uzantısı Gmail.Com olmadan mevcut hesap bilgileriniz ile Gmail’i kullanabilir misiniz ? Gmail.Com uzantı...

...
Google’un Gmail e-posta hesap uzantısı Gmail.Com olmadan mevcut hesap bilgileriniz ile Gmail’i kullanabilir misiniz ? Gmail.Com uzantısı olmadan kendi hesap bilgileriniz ile Google Gmail’i kullanabilirsiniz. Google’un esnek seçenekleri ile kendi e-posta mesaj hesabınızı kullanabilmek için basit bir seçeneği değiştirmeniz yeterli olacaktır. Web internet ortamında Google’un üstün ürün ve araçlarını kullanabilmeniz için size gerekli olan tek şey Google’a kendinizi tanıtmaktır. Google'a kendinizi tanıtmanız sizlerin güvenli sörf yapabilmenizi sağlayan bir seçenektir. Birçok kişi Google benim kişisel bilgilerime sahip olursa ne yaparım gibi endişe ve kuşku duyar. Bu saçma bir düşüncedir. Şu anda Google'a güvenmeyen birinin diğer sitelere de güvencesinden şüphe ederim. 

Diğer sitelere giriş yaptığınızda oyun, uygulamalar gibi birçok araçları kullandığınızda uygulama sahibine sizin adınıza yetki verirsiniz. Bu sizce ne kadar güvenlidir önce bunu bir sorgulanızı isterim. Artık Google’un bir arama motoru olduğunu unutun. Bu düşünceler artık eskide kaldı. Çağımız artık teknoloji ve ürün gelişiminin olduğu en üst seviyede güvenliğin sağlandığı bir çağ konumundadır. Bu çağı en iyi yakalayan ve hizmet veren Google dur. 

Birçok sitede halen Google ile giriş yap, Butonları yoktur. Bu durum ilgili sitelerin kendine güvenmediği ve tüm işlemlerini sadece ticari amaçlı düşünmelerinden kaynaklanır. Google’un en büyük ürünlerinden olan Dil çevirisi, Google Translate birçok sitenin anlaşılır olmasını sağladığı halde bu siteler halen Google’u bir rakip olarak görmekten kendilerini alamayanlardır. 

Dünya ile barışmak hayata gerçek tarafından başlamak için bugünden itibaren bir düşünün ve karar verin. işte size kendi hesap bilgileriniz ile Google’a birkaç adımda kayıt yapabilmenin basit yolunu aşağıda yazıyorum. Teknolojik çağ size gelmez, siz ona gideceksiniz ve yeni gelişimleri siz yakalayacaksınız.
Google Gmail’e kendi E-Posta hesabın ile nasıl kayıt olacaksın :
1. Google kayıt işlemi için giriş yapın.
2. Adınızı Soyadınızı yazın ve hemen alt kısımdaki seçeneklerden ;
3. “Geçerli e-posta adresimi kullanmayı tercih ediyorum” seçeneğine tıklayın.
4. Kendi E-posta hesap linkinizi yazın. Şifrenizi ve diğer uygulamaları doldurun.
5. Cep telefonuzu girin çekinmeyin. Bu sizin güvenliğinizin oluşturulması için gerekli bir alandır. Birçok kişi bu alanı doldurmaya çekinir. Yukarıda yazdıklarımı hatırlayın.
6. Mevcut E-postanız kısmında 2. bir postanız varsa ilerde yapabileceğiniz yanlışlar için, Google’un sizin, siz olup olmadığını doğrulaması gereken alandır. Bir hata yaptığınızda hesabınıza giriş yapamadığınızda bu alanlar sizin yardımcı emniyetinizdir.
7. Sözleşmeyi işaretleyin. Yanlış biri değilseniz bu sözleşme ile hiçbir bağlantınız dahi olmaz. Sözleşmenin ana teması insanlara zarar vermemeniz ile ilgili kurallar ve kullanım formatını kapsamaktadır. Zamanınız varsa okuyun.

Google hakkında halen negatif düşünüyorsanız tüm işlemlerden vazgeçin. 10 yıl sonra yenilenmiş sözleşmeyi okursunuz. Ancak çok gerilerde kalmış olursunuz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.