Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Mozilla Firefox 34.05 Sürüm Güncellemesi

Mozilla Firefox 34 sürümünü, Firefox 34.05 yeni sürüm olarak güncelledi. İnternet Explorer alternatifi olan, Mozilla Firefox tarayıcı 2...

...
Mozilla Firefox 34 sürümünü, Firefox 34.05 yeni sürüm olarak güncelledi. İnternet Explorer alternatifi olan, Mozilla Firefox tarayıcı 2004 yılından beri açık kaynak çalışma ve yeniklerine devam ediyor. Google Chrome gibi popüler tarayıcılar arasına girerek kullanıcıları için aranılan tarayıcılar arasında yerini aldı. Mozilla Firefox’un, internet kullanıcıları arasında popüler olmasına en büyük etken basit, anlaşılır bir kullanıcı arayüz, yüksek tarama hızı ve güçlü güvenlik ayarları diyebiliriz.
Firefox geliştirici araçlarının Türkçe oluşu ve birçok uygulamayı kendi dilinizde çözüm yolu bulabilmeniz başlıca özelleklerinden biri. Örneğin, geliştirici modunda iken herhangi bir site içinde kod bulma, Hex onaltılık renk etiketini tespit etme, vs. gibi. Firefox tarayıcı kullanıyorsanız Web siteniz için gelişmiş metin dosyasını da kullanabilirsiniz.
→ Sağ üst kısımda menüye tıklayın → Geliştirici → Karalama defteri
Onaltılık renk kodlarına mı ihtiyacınız var ?
Geliştirici → Damlalık seçeneğine tıklayarak maus’a bağlı merceği herhangi bir renk üzerine getirin renk kodu kopyalacaktır. Mozilla Firefox’un yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz tarayıcı Mozilla Firefox ise güncellemeyi unutmayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.