Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Benzer Yazılar nRelate Emekli Son 7 Gün

Linkwithin formatında çalışan, Benzer yazılar, Bunlarda ilginizi çekebilir, Related Posts, gibi ilgili makaleleri ön belleğe almadan dire...

...
Linkwithin formatında çalışan, Benzer yazılar, Bunlarda ilginizi çekebilir, Related Posts, gibi ilgili makaleleri ön belleğe almadan direk yayınlayan APPS, uygulmasının kaldırılmasına son 7 gün kaldı. Bu araçların yerine neler kullanabilirsiniz ? Dünya genelinde ilgili mesajlar Related Posts APPS’sini kullanarak sitelere ücretsiz hizmet veren tek bir site kaldı. Bu site benzer yazılar uygulamasını ön belleğine alarak, rastgele ilgili ilgisiz yayınları ücretsiz olarak bizlerin kullanımına sunan Linkwithin dir.

Linkwithin eklentisini kullandığınızda, resimlerinizi özelleştiremez, istediğiniz farklı bir görseli kullanamazsınız. Salt en fazla 5 ad. resim ve yazıdan kısa bir açıklama kullanımı ile sınırlıdır. Yani şu anda Guney59 paylaşım blog’um da bu yazıyı okuyorsanız yazı altında Linkwithin eklenti uygulaması görebilirsiniz. Maalesef Dinamik Blogger şablonu bazı kodları kabul etmediğinden benzer yazılar hakkında yazdığım 6 farklı görsel uygulamasını kullanamıyorum.

Ancak ! Bu uygulamaların tümü Klasik Blogger şablonlarda kullanılmakta. Her bir eklenti için ayrı ayrı demo verdiğim eklentilerden birini de Adnan Güney Klasik blog’um da kullanıyorum. Nrelate benzer yazılar eklentisi veya Linkwithin eklentisi dışında kendi eklentinizi kullanarak istediğiniz zaman özelleştirme yapabileceğiniz Bunlarda ilginizi çekebilir eklentisini blog’unuzda kullanabilirsiniz.

Aşağıda resimleri verilen Benzer yazılar görsellerinden hangisini beğenirseniz konu ile ilgili verilen linki açarak özgürce kullanın. İlgili eklentiyi kullanarak beğendiğinizde lütfen yorum yazarak bizleri onurlandırın. Emeğe, sanata, bilime önem vermek bu değerleri taşıyan ve taşıtanlara verilen değerler ile yücelebileceğini unutmayın. Güzel şeylere değer vermek kişiliğe değer vermektir. Kişilikler sadece kişilere ait değildir. Hepsi Evrenseldir. Kişiliklerin bileşenleri sonucu bilinçli toplum oluşur. Şimdi bu 6 ad. Bunlarda ilginizi çekebilir eklentileri görsel ve görsel ile ilgili linkleri aşağıda inceleyelim.

Related Posts, ilgili makaleler eklenti formatları :

1. Blogger İçin Özel İlgili Mesajlar Eklentisi
Blogger yazılarınız altında istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz, nRelate, Linkwithin benzer yazılar, ilgili mesajlar benzeri Related Posts gadget eklentisi.
2. Blogger İlgili Makaleler Widget Stil 1
Blogger kullanıcıları için, yazı altında okuyucularınıza diğer yazılarınızı öneren İlgili Mesajlar, (Related Posts) gibi alt alta sıralanmış linklerden oluşan navigasyon Widget Stil eklentisi.
3. Blogger Benzer Mesajlar Widget Stil 2
Blogger kullanıcıları için, yazı altında okuyucularınıza diğer yazılarınızı öneren İlgili Mesajlar, (Related Posts) gibi alt alta sıralanmış resimli, açıklamalı ve devamı gibi linklerden oluşan Widget Stil 2 eklentisi.
4. Blogger İlgili Mesajlar Widgeti Stil 3
Blog yayınlarının altında okuyucularınıza yazılarınızı öneren İlgili Mesajlar, (Related Posts) eklentisi, yatay resim, imleç yazı üzerine geldiğinde üstte açılan yuvarlak köşeli açılır pencere içinde link bağlantınızı gösteren bunlarda ilginizi çekebilir eklentisi.
5.Blogger Benzer Yazılar Widget’i Stil 4
Blog yazılarınızın altında Linkwithin benzeri (Related Posts) Bunlarda ilginizi çekebilir posts yazılarınızı imleç üzerine geldiğinde ters çevirerek yazı başlık ismini resmin arkasında gösteren Related Posts İlgili mesajların farklı versiyonu.
6. Blogger Bunlarda İlginizi Çekebilir Widget’i Stil 5
Blog yazı altında Linkwithin benzeri (Related Posts) Bunlarda ilginizi çekebilir posts yazılarınızı link olarak gösteren ve imleç üzerine geldiğinde pup-up açılır pencerede yuvarlak köşeli, yazıdan alıntı ve resim görselli Related Posts İlgili mesajlar eklentisi.
Yukarıda Related Posts, bunlarda ilginizi çekebilir ile ilgili görsel resim, açıklama ve hemen üst kısmındaki linkten nasıl yapılacağı hakkındaki yazıyı okuyup blog’unuzda kullanmak üzere sizleri bekliyor. 
Ayrıca tüm yazıları bir kategori altında okuyabileceğiniz link, Related Posts 

Aradığınız yazıları bulamıyor musunuz ? 

Okuyun …İlgili : ⇒ Dinamik Blog Kullanım Rehberi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.