Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CCleaner 5.01 yeni sürümü çıktı

Kısa bir süre önce CCleaner 5 yeni sürümünü yayınlamıştı. CCleaner 5.01 yeni sürümünü günceleyerek ücretsiz kişisel kullanıma sunuldu. CCl...

...
Kısa bir süre önce CCleaner 5 yeni sürümünü yayınlamıştı. CCleaner 5.01 yeni sürümünü günceleyerek ücretsiz kişisel kullanıma sunuldu. CCleaner ücretsiz proğramı yeni arayüz görünümü ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silip sisteminizde kapsamlı bakım yaparak daha fazla istikrar ve performans sağlıyor. CCleaner yeni sürümünde sisteme disk analiz aracını ekleyerek sürücünüzde çok fazla yer kaplayan dosya türlerini görüp sistem performans durumunu ölçebilir bilgisayarınızı etkileyen atık dosyalarınızı görerek gerekli düzenlemelerini yapabilirsiniz.

CCleaner v5.01 ücretsiz proğramı kurduktan sonra, çok farklı görünüm ve menüleri ile tanışacaksınız. Sistem temizliği konusunda dünya üzerinde birçok insanın bir numaralı tercihi olan CCleaner bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde yer almakta olup başka bir proğram kullanma ihtiyacını sizlere hissettirmiyor. Bilgisayar Sistem temizlik ve bakımına önem veren tüm kullanıcıların öncelikli tercihi olan CCleaner'ı kullanmasını tavsiye ederim.

Priform sitesinin yeni yıl mesajı ile web yayın hayatına sunduğu ücretsiz CCleaner proğramının aşağıda verilen linkten masa üstüne kurulumu.
1. İndirme linkini açın. Yeni bir pencerede açılacaktır.
2. CCleaner ücretsiz sütununun alt kısmında 3 farklı indirme seçeneği mevcut olup dilediğinizi seçebilir veya priform ismine tıklayın birkaç saniye bekleyin. Bilgisayar masa üstü kayıt penceresinin açıldığını göreceksiniz. Proğramı masa üstüne kaydedin.
3. Masa üstündeki proğrama tıklayın ve dil seçeneklerinden Türkçe ismini seçerek kurulum aşamalarına devam edin.
4. Kurulum aşamaları penceresinde iken birkaç seçenek göreceksiniz. İstemediğiniz seçeneklerin yanındaki işareti kaldırın. Başlat proğramlarında otomatik açmasını istemiyorsanız seçeneği kaldırın. Akıllı çerezler, bilgisayarınızda girdiğiniz tüm sitelerin bilgilerini tutan yerdir. Temizleme işlemi sırasında bunlarda silinir. Temizleme sonrası sosyal paylaşım sitesine girmek istediğiniz de yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız. Seçeneği işaretli bırakırsanız sitelere girişte tekrar şifre ve parolonuzu yazma zorundasınız. Yok ben her zaman şifre yazmak istemiyorum şeklinde düşünüyorsanız işareti kaldırın.
5. Kuruluma devam edin ve bitirin. Kurulum bittiğinde size teşekkür eden bir tarayıcı sayfası açılacak. Kurulum aşamalarını bitirdiniz. CCleaner’in yeni sürümünü kendi sitesinden indirip, bilgisayar veri atıklarınızı hemen temizlemeye başlayabilirsiniz. CCleaner proğramını nasıl kullanacağız ? Proğram her ülke dilinde yazılmış olması ve kullanımı çok basittir. Şimdi İndir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.