Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Office iPhone ve Android Artık Ücretsiz

Microsoft Office Mobile uygulamasının iOS ve Android versiyonlarını ücretsiz yaptı, daha önce gerekli olan Office 365 aboneliğine olan ba...

...
Microsoft Office Mobile uygulamasının iOS ve Android versiyonlarını ücretsiz yaptı, daha önce gerekli olan Office 365 aboneliğine olan bağlılığı ortadan kaldırdı. Kullanıcılar bundan böyle Word dokümanlarını, Excel hesap tablolarını, PowerPoint sunumlarını akıllı telefonları üzerinden, herhangi bir ek ücret ödemeden düzenleyebilecek. iOS ve Android uygulamalarının ana sayfasından SkyDrive’da depolanan herhangi bir dokümanı açmak mümkün oluyor. En Son bölümü üzerinde çalıştığınız son dosyaları gösterirken, Aç bölümü altında OneDrive, Office 365 SharePoint veya SharePoint bulut alanlarında depolanan dokümanlar görüntüleniyor ve bunlara ulaşmak mümkün oluyor. Yeni bölümü altından da bir Word veya Excel dokümanı oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Microsoft, Office’in iPhone ve Android uygulamalarını ücretsiz yaparak Apple ve Google’ın ürünleriyle rekabet etmeyi amaçlıyor olmalı. Apple Pages, Keynote ve Numbers uygulamalarını iPhone kullanıcıları için ücretsiz sunuyor. Benzer şekilde Google da Google Drive altında sunduğu Google Dokümanlar ile ofis uygulamalarını ücretsiz sağlıyor.
Fiyat indirimi Microsoft’un uzun zamandır beklenen Office iPad uygulamasını tanıtmasıyla aynı zamanda geldi. Daha önce iPhone ve Android versiyonları için gerekli olan Office 365 aboneliği şimdi sadece iPad uygulaması için gerekiyor. Office Mobile uygulamalarını iTunes App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Yazar Hakkında :
Bu yazı networkdizayn.com site yönetimi ve yazarı Fatik Körpe bey tarafından yazılmış ve yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.