Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Setra Özel Teması

Blogger özel şablon kullanıcıları için Wordpress alt yapısı ile tasarlanmış, Seo dostu 2 sütunlu , 4 sütun altbilgi, jQuery Slider, üst ...

...
Blogger özel şablon kullanıcıları için Wordpress alt yapısı ile tasarlanmış, Seo dostu 2 sütunlu , 4 sütun altbilgi, jQuery Slider, üst gezinti menü, 468x60 başlık banner, sosyal iconlar ve sekmeli widget ile özelleştirilmiş Setra Blogger özel şablonu.Web 2.0, teknolojisine bağlı kalınarak hazırlanmış Setra özel tasarım tema duyarlı ve sabit bir genişliğe sahip. Başlık logosu 227x50 px. ebatlarında, Popüler yayınlar, Etiketler ve Arşiv 3 ad gadget birleştirilerek sekmeli widget oluşturulmuş. 28 Ekim 2014 tarihinde tasarımcısı tarafından yayın hayatına başlatılmış. İçerik yazılar altında oluşturulan 4 ad. benzer yazılar nRelate eklentisi ile okuyucularınıza farklı yazılarınızı öneren, arkaplan rengi beyaz tonlardan oluşan bir resim ile de desteklenmiş.
Yukarıda demo linki verilen sade, güzel ve kullanışlı temayı kullanabilmeniz için giriş yaptığınız sitede indir ismine tıklayarak temayı masa üstüne kaydedin.
İlgili yazılar :
Blogger Tasarımcının temalarını size öneriyorum. Bu temalar üzerinde uzun bir çalışma sonucu %80 civarında temalarını özelleştirip çalışmalar yaptım. Bu çalışmalarımdan faydalanmak  istediğinizde menü çubuğunda Tema Tasarım ismine tıklayıp ilgili yazıları görerek blog’unuzu kısa sürede yapılandırabilir, anlayamadığınız kısımları ilgili yazı altındaki yorumlardan sorabilirsiniz.
NOT: Blogger tema değişiminde hangi özel temayı kullanırsanız kullanın mutlaka mevcut temanızın bir yedeğini almayı ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.