Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Duyarlı Rox Blogger Şablon

Blogger özel şablon serilerinden olan siyah renk severler için tasarlanmış 2 sütun, 4 sütun alt bilgi, sekmeli widget, jQuery Slider, Üs...

...
Blogger özel şablon serilerinden olan siyah renk severler için tasarlanmış 2 sütun, 4 sütun alt bilgi, sekmeli widget, jQuery Slider, Üst statik sabit menü, Açılır sarı tonlarda Menü, sabit genişlik ile 29 Eylül 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan duyarlı Rox isimli Blogger şablonu. Rox Wordpress tipindeki Blogger özel şablonun 468 x 60 Px. ebatlarındaki kendi bannerini veya kendinizin hazırlayacağı banneri de düzenleyip kullanabilirsiniz.
WordPress alt yapısı ile düzenlenmiş özel tasarım için Logo ebatları, 201 px. genişlik x 51 px. yükseklikte oluşmakta. Blogger Rox özel temanın demosunu aşağıdaki linkten inceleyin.
Blogger Rox özel temasını site sayfa üst menüde bulunan indir sekmesine tıklayarak temayı indirip blogunuza yükleyebilirsiniz.
Blogger Tasarımcının temalarını genelde öneriyorum. Bu temalar üzerinde uzun bir çalışma sonucu %80 civarında temalarını özelleştirip çalışmalar yaptım. Bu çalışmalarımdan faydalanmak  istediğinizde menü çubuğunda Tema Tasarım ismine tıklayıp ilgili yazıları görerek blogunuzu kısa sürede yapılandırabilir, anlayamadığınız kısımları ilgili yazı altındaki yorumlardan sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.