Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix ile ücretsiz site kurma hakkında

Wix.com , Dünya genelinde 53 milyon kullanıcıya ulaşmış HTML5 kodlama sistemini kullanarak düzenlenmiş, düşün, seç, taşı, tasarla, yapıla...

...
Wix.com, Dünya genelinde 53 milyon kullanıcıya ulaşmış HTML5 kodlama sistemini kullanarak düzenlenmiş, düşün, seç, taşı, tasarla, yapılandır mantığı üzerine kurulmuş bulut tabanlı bir internet geliştirme platformu. Wix.com sitesinin amacını incelediğimizde ücretsiz herkesin güzel ve profesyonel bir web sitesi oluşturmasını kolaylaştırmak olduğunu görüyoruz.  HTML5 kodlama sistemi ile Wix sitenizi oluşturuken herhangi bir kod bilmenize gerek yok. Site yapılandırma mantığını anlayarak başlayabilirsiniz. Şu anda 3 GB gibi bir kota sunması, wordpress mantığını bize hatırlatıyor. Blogger ile Wordpress arasındaki farkın neler olduğu konusunda bir önceki yazımda bilgi vermiştim. Html5 kodlama ve modül çalışmasını anlayabilmek için ücretsiz bir site kurabilirsiniz. Hatta ileriye dönük sunucu alabileceğiniz ticari paketleri de mevcut. Wix sitesinin küresel anlamda hızla büyümekte olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Site yapılandırmasına Türkçe dil desteğini de eklemesi gelecekte Türkiye için iddialı olduğunu gösteriyor. 3 GB. ücretsiz alan sunan Wordpress kuracağınıza geleceğin teknolojisi olan HTML5 kod alt yapısı ile çalışan ve 3 GB. ücretsiz alan sunan Wix site kurmanızı tavsiye ederim. Wix sitesi için bu yazım bir tanıtım amacı gütmekte olup ilerleyen zaman içinde Wix ile nasıl site yapacağız, nasıl kullanmamız gerektiği konularında yazılarımı okuyarak yardım alabileceksiniz. Aşırı resim ve farklı video yüklemesi yapmadan iframe kodlarını kullanarak ücretsiz bir site oluşturulabilirsiniz. Bu şekilde bir kullanım yaklaşık 5 sene size gereken alan tasarrufu sağlayacaktır.
Ücretsiz Wix sitesinden blog kurmaya başladığınızda, blogspot.com subdomain gibi bir uzantı olan wix.com uzantısını alacaksınız. Wix ile site kurmak için buradan giriş yapabilir sitenin ücretsiz sunduğu şablonları inceleyebilirsiniz.
Wix.com ile ücretsiz site kurduğunuzda aşağıdaki özellikleri kullanacaksınız :
1.  HTML5 ile hazırlanmış yüzlerce hazır ücretsiz şablon,
2. Sürükle bırak HTML5 editörü,
3. CDN bulut teknolojisi ile bedava hosting,
4. Wix App market ile uygulamalar (eklentiler),
5. Duyarlı mobil görünüm,
6. Google dost’u seo,
Gizlilik ve koşullar :Wix.com sitesinin Gizlilik politikalarını buradan inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.
Yukarıda gördüğünüz resmi beğendiniz mi ? Gönüllü Udi olarak 35 yıldır çalıştığım Samsun Musıki Cemiyeti için kurmayı düşündüğüm Müzik kategorisindeki, Müzik grubu için kişisel şablon. Sizde müzik ile ilgileniyor iseniz şablonu inceleyerek özelleştirip kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.