Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Senic Blogger Özel şablon

Blogger özel şablon kullanıcıları için hazırlanmış duyarlı, 2 sütun, 3 sütun alt bilgi, sekmeli widget, jQuery Slider, Üst statik sabit ...

...
Blogger özel şablon kullanıcıları için hazırlanmış duyarlı, 2 sütun, 3 sütun alt bilgi, sekmeli widget, jQuery Slider, Üst statik sabit menü, Açılır yeşil tonlarda Menü, sabit genişlik ile 2 Ağustos 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Senic Blogger özel şablonu. 468 x 60 Px. ebatlarındaki banneri veya kendi bannerinizi de düzenleyip kullanabilirsiniz.
WordPress alt yapısı ile düzenlenmiş özel tasarım için Logo ebatları, 231 px. genişlik x 52 px. yükseklikte olup, demosunu inceleyin.
Senic Blogger tema demosunu kullanmak istediğiniz zaman demo sayfa üst menüdeki indir sekmesine tıklayarak demoyu indirip blogunuza yükleyebilirsiniz.
Blogger Tasarımcının temaları genelde öneriyorum. Bu temalar üzerinde uzun bir çalışma sonucu %80 civarında temalarını özelleştirip çalışmalar yaptım.

Bu çalışmalarımdan faydalanmak  istediğinizde menü çubuğunda Tema Tasarım ismine tıklayıp ilgili yazıları görerek blogunuzu kısa sürede yapılandırabilir, anlayamadığınız kısımları ilgili yazı altındaki yorumlardan sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.