Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Kırmızı Dişli Arkaplan Resim Eklentisi

Dynamic Blogger sayfa açılım arka planda görülen Blogger’un turuncu renkli dişlisini değiştirip yerine  devamlı dönen Gif formatın da tr...

...
Dynamic Blogger sayfa açılım arka planda görülen Blogger’un turuncu renkli dişlisini değiştirip yerine  devamlı dönen Gif formatın da transparan kırmızı renkli Dünya dişli resim eklentisi. Dynamic Blogger menü değişimlerinde gördüğünüz Blogger’un yükleme dişli simgesinin yerine farklı bir resmi ekleyip, blog’unuzu  farklılaştırarak değişik görünümler elde edebilirsiniz.

Dynamic Blogger yükleme dişli resmini değiştirmek için ;

1. Blogger paneline giriş yapın.
2. Özelleştir sekmesine tıklayın.
3. Gelişmiş → CSS Ekle tıklayın.
4. Aşağıda verilen kodu kopyalayın ve en üste yapıştırın son satırdaki, ( } ) bu işaretten sonra enter'e tıklayın. Blog’u kaydedin.
Blog’unuzda değişik eklentileri yüklemeyi seviyor iseniz, Blog’unuzun nasıl yedeklendiğini mutlaka bilmeniz gerekir. İster muhtelif kodlar ekleyin veya eklemeyin, olabilecek hertürlü hatalara karşı yedek almayı öğrenin.
Dynamic Blogger transparan kırmızı renkli Dünya dişli resim eklentisi ;
/* ------G59P Kırmızı Dişli------- */
.blogger-gear, .overview-sspe {
background-image: url('https://lh3.googleusercontent.com/-8VAaE3wqIgo/U-5q14_Jf2I/AAAAAAAAatQ/ZQQzsHtAyxQ/s128-no/373%2Bcolor%2B%23FB0828.GIF') !important;
height:128px !important;
width:128px !important;
}
 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.