Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Reader 11 Türkçe Nasıl Kurulur

Adobe Reader ücretsiz PDF dosya görüntüleyici, banka extra ve benzer dosyaları okumanıza yardımcı olan ingilizce proğramın Türkçe olarak...

...
Adobe Reader 11 Türkçe İndir
Adobe Reader ücretsiz PDF dosya görüntüleyici, banka extra ve benzer dosyaları okumanıza yardımcı olan ingilizce proğramın Türkçe olarak bilgisayarınıza kurulumu. Adobe Reader dosya görüntüleyici proğram kurulumu sırasında otomatik olarak işaretli olan ücretsiz McAfee Security scan plus uygulmasını da kurabilirsiniz.


McAfee Security scan plus uygulması nedir ?

McAfee Security Scan Plus aktif up-to-güncel anti-virüs, güvenlik duvarı ve web güvenlik yazılımı bilgisayarınızı kontrol ederek tehditlere karşı korunmasını sağlayan ücretsiz bir teşhis aracıdır. Ayrıca açık programları tehditleri tarar.

Bilgisayarınızın durumunu merak ediyor ve kontrol etmek istiyorsanız buradan giriş yapıp, ücretsiz yükleyerek kontrol edebilirsiniz. Ancak ! bu tür ücretsiz kurulum sonucu size verilen bilgilerden sonra size satın al diyeceklerini bildiğimden ve bu tür satış taktiklerini sevmediğimden dolayı, Adobe Reader Türkçe ücretsiz PDF dosya görüntüleyiciyi nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili adımları aşağıda takip ederek kullanmanızı tavsiye ederim.


Adobe Reader 11 sürümünü Türkçe kurmak için :

1. Adobe Reader sitesine burdan giriş yapın.
2. Sisteminiz isminin hemen altında “Farklı bir dile veya işletim sistemine mi sahipsiniz ?
linkine tıklayın.
Adım 1 : İşletim sistemini seçin.
Adım 2 : Dilinizi seçin. (Türkçe)
Adım 3 : Sürüm seçin. (Reader 11.0 Turkish Windows)
3. Farklı bir sistem kullanıyor iseniz “sistem gereksinimleri” linkine tıklayıp sisteminizi seçin.
4. Orta kısımdaki McAfee isteğe bağlı teklif tik’i kaldırın.
5. Adobe Reader kurduğumuzda şartları otomatik kabul ediyoruz. 39.6 MB’lık dosyayı indirmeden önce Antivirüs proğramınızı 10 dk. beklemeye alın ve proğram'ı kurun.

Adobe Reader ücretsiz PDF dosya görüntüleyici bilgisayarınızda kurulu ve menülerde Türkçe olarak görülmeye başlayacaktır. Adobe Reader ücretsiz PDF dosya görüntüleyici ile ilgili yazıları Okuyucular Kategorisinden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.