Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Simetri Blogger Özel Şablon

Simetri Blogger özel tema tasarım şablon, 3 sütun sabit genişlik, başlık rengi mavi, mavi sekme başlık, mobil araçlar için duyarlı, jQuer...

...
Simetri Blogger
Simetri Blogger özel tema tasarım şablon, 3 sütun sabit genişlik, başlık rengi mavi, mavi sekme başlık, mobil araçlar için duyarlı, jQuery Slider, 4sütun alt bilgi, Wordpress alt yapı ve daha fazla özellikli blogger şablonu.
Blogger için hazırlanmış birçok temayı incelediğimde yazar bilgisinin olmadığını görüyorum. Teknolojinin gelişmekte olduğunu düşünürsek, blogger özel tema tasarım şablon seçmenin çok önemli olduğu gerçeği ön plana çıkıyor. Temanız hatalı ise bunca emek, uğraş, çaba boşa harcanan zamandan ileri gidemiyor. Bu nedenle blog’umda yer alan şablonları inceleyip, yardımcı olabileceğime inandığım temaları yayınlıyorum.
Ayrıca inceleyin ⇒ Blogger özel tasarım şablonlar
Şablon ismi : Simetri (Symetry ), Şablon’un piyaasaya çıkış tarihi : 25 Mayıs 2014
Simetri Blogger şablonu 2 sidebar, bir gövdeden oluşumu ile 3 sütunlu bir tema oluşturuyor. Sosyal paylaşım iconları, arama kutusu ve isteğe bağlı ayrıca üst gezinti menüsü ekleyebiliyorsunuz.
Şablon ile ilgili konular ⇒ Blogger Şablon (Tema) Nasıl Yüklenir
                                   Özel Tema Slayt Resmi Nasıl Yapılır
                                   Blogger Özel İçerik Slider Yapılandırma
Blogger özel tema kullanmayı düşündüğünüzde, blog’umun menü kısmında temaları görmek için Temalar ismine temaları özelleştirip kullanabilmeniz için, Tema Tasarım ismine tıklayarak çok kısa sürede yapılandırabilir anlamadığınız kısımlar için yorum yazarak yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.