Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Turuncu Renkli Sekmeli Widget

Blogger tema kullanıyor iseniz aşağıdaki kodu bularak açın. (Ctrl+F) Blogger, blog’unuz da sekmeli widget kullanıyor, sekme arka plan reng...

...
Blogger tema kullanıyor iseniz aşağıdaki kodu bularak açın. (Ctrl+F) Blogger, blog’unuz da sekmeli widget kullanıyor, sekme arka plan renginin siyah, sekmeye tıklandığında turuncu renge dönüşmesini düşünebilirsiniz.
Blogger tema kullanıyor iseniz aşağıdaki kodu bularak açın. (Ctrl+F) Blogger, blog’unuz da sekmeli widget kullanıyor, sekme arka plan renginin siyah, sekmeye tıklandığında turuncu renge dönüşmesini düşünebilirsiniz. Turuncu ve siyah renklerden oluşan sekme renkleri için şablonunuza küçük bir Css kodu ekleyerek bu değişimi yapabilirsiniz. Css kodlarını çok kısa sürede blogger şablon'unuza nasıl ekleyeceksiniz, bu kodları nasıl bulacaksınız soruları için ilgili konuyu aşağıdan adım adım takip ederek uygulamaya başlayın. 
Blogger temanızın önce bir yedeğini alın. Blogger tema yedeği nasıl alınır inceleyin.

Ayrıca okuyun ⇒ Blogger sekmeli witget eklentisi nasıl yapılır. Demo
Adım 1 :

]]></b:skin>
Blogger özel tasarım tema kullanıyor iseniz aşağıda verdiğim her iki kodu arayabilirsiniz. Bulacağınız kod Blogger Temalarında farklılık gösterdiğinden dolayı önce bu ismi aratın “ number page navigation “ Bu ismin hemen alt kısımlarında şu isimde kodlar göreceksiniz. (“ .tabs-widget “) Bu etiketi aşağıda şu şekilde yazarak da bulabilirsiniz. 
( tabs-widget )
Adım 2 :
1. Bulduğunuz kodlar sarı renk ile görülecektir.
2. İlk tabs, kodun baş kısmını maus işaretlecisi ile şeçerek aşağıya kaydırın ki diğer kodlar ile ekleyeceğiniz kodlar karışmasın. Sonra üst kısma çekerek hizalayabilirsiniz.
3. Şimdi en alt kısımda kodun bittiği tabs, kodun altında kalan kodlarıda aşağıya kaydırın.
4. İlk tabs ve son tabs kodlarını kopyalayın ve metin dosyasına yapıştırın. Her ihtimale karşı bu bir yedekleme yöntemidir. Bu yöntem ile Temanızı geri yüklemeden de kodları eski yerine alabilirsiniz. ( tabs-widget )
Adım 3 :
1. Blogger şablon kodlarınızda kodların yerini buldunuz, şimdidede aşağıdaki kodları bulduğunuz bu kodların olduğu yere yapıştırarak blog'unuzu kaydedin.

.tabs-widget{list-style:none;list-style-type:none;height:26px;margin:0 0 10px;padding:0;}
.tabs-widget li{list-style:none;list-style-type:none;float:left;margin:0 0 0 4px;padding:0;}
.tabs-widget li:first-child{margin:0;}
.tabs-widget li a{color:#E4C2B1;background:#343434;font-family:Arial, Helvetica, Sans-serif;font-weight:bold;display:block;text-decoration:none;font-size:12px;line-height:12px;padding:6px 16px;}
.tabs-widget li a:hover,.tabs-widget li a.tabs-widget-current{background:#ED7F46;color:#FFF;text-decoration:none;}
.tabs-widget-content{}
.tabviewsection{margin-top:10px;margin-bottom:10px;}
2. Blog’unuzu yeni sekmede açıp baktığınızda, sekmeli widget arka plan renginin Siyah diğer rengin Turuncu olduğunu göreceksiniz.  İsterseniz arka plan renklerini Hex color renk bulucuyu kullanarak onaltılık renkleri değiştirebilirsiniz.

Bu makaleleride okuyabilirsiniz → Blogger Sidebar Siyah Sekme Başlık Eklentisi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.