Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger NRelate LinkWithin Benzeri Eklenti

Web site izlemini artırmak için Seo amaçlı LinkWithin alternatifi olan NRelat e, blog mesajları altında ilgili mesajları gösteren çok a...

...
NRelate Bloggera nasıl eklenir
Web site izlemini artırmak için Seo amaçlı LinkWithin alternatifi olan NRelate, blog mesajları altında ilgili mesajları gösteren çok amaçlı kullanım özelliklerine sahip bir eklenti. NRelate, Seo dostu olması, alternatif kullanım özelliklere sahip olması nedeni ile Wordpress sitelerinintercih nedeni olmuştur. LinkWithin eklentisinin ilgili mesajlar aracını uzun zamandır sitesinde değişim yapmadan aynı kullanımı sunması sonucu blog yazarlarını farklı kullanım arayışına sevketmiştir. Ayrıca LinkWithin’in ilgili yazılarda ilgisiz mesajlar göstermesi can sıkıcı konular arasında görülmektedir. Canlı Demo
NRelate ilgili mesajlar eklentisi neden daha iyidir ?
LinkWithin’in de yapamadığınız özelleştirmeyi, NRelate eklentisi (Plugins) ile yapabilirsiniz.
LinkWithin’in de yapamadığınız ancak, NRelate eklentisinde yapabileceğiniz özellikler.
1. Resimlerin küçük boyutlarını değiştirebilirsiniz.
2. Görsel olarak 6 farklı seçenek sunulmakta.
3. İlgili mesajlar için alaka düzeyini seçebilme şansınız mevcut.
4. Ortaklık proğramına katılarak NRelate ile para kazanabilirsiniz.
5. Sidebar eklentisi olarak kullanabilirsin.
6. Blog sayfasında 10 ad. mesajı max. görüntülüyebilirsin
7. Resimlerde görülen başlık yazı karakterler sayısını ayarlayarak sınırlayabilirsin.
8. NRelate Wordpress, Blogger, Tumblr ile çalışır.
nRelate blog platformu

NRelate ilgili mesajları Blogger’a nasıl kurulur :

1. NRelate kayıt sayfasına giriş yapın. Bir hesap oluşturun. Mailinize gelen postayı etkinleştirin ve nRelate giriş yapın. Not: Ad kısmını küçük harf ile yazın. Gönderilen mesaj spam klasörüne düşebilir.Kontrol etmeyi unutmayın.
2. Açılan pencerede, sözleşmeyi kabul edin. İnstall Kurmak ismine tıklayın ve blog platform'unuzu seçin.
3. Blogger simgesine tıklayın ve Site URL’sini yazın. Sunmak ismine tıklayın.
4. Yeni pencerede hangi widgeti ekleyeceğiniz konusunda seçenek sunacak. Mesajlar ve Mesajlar ve web sitesi.
5. Sadece mesajlar seçeneğine tıklayın.Widget yükleme paneli açılacaktır.
6. Blog’unuzu seçin. Title başlığı değiştirebilirsiniz.( Bunlarda ilginizi çekebilir : )
7. Add Widget tıklayarak blogunuza gönderin. Widgeti blog kayıtları altına sürekleyip konumlandırın ve yapılan işlemler için blogu kaydedin.

NRelate ilgili mesajların özelleştirilmesi ;

Blogunuzu önizlem ile kontrol edin. Beğenmediğiniz kısımları özelleştirmek için nRelate hesabınınızın üstündeki ayarlar ismine tıklayın. Birçok özelleştirmeyi bu kısımdan yapabileceksiniz.
Ana ayarlar: Burada ilgili mesajlar biçimini metin veya küçük resimler ve küçük resim boyutunu seçebilir, değiştirebilirsiniz. Altı farklı Trendland, Bloginity, LinkWithin, ToonBarn ve Poloraid seçim görseli mevcuttur. İlgili yazı başlığını istediğiniz gibi değiştirin düşük, orta veya yüksek alaka kurmak ve daha fazla seçeneğe sahip olarak seçebilirsiniz.
NRelate logosunun görülmemesini istiyor iseniz Düzen ayarlarında "Bizim logosunu göstererek destek nRelate" yazan kısımdaki kutu işaretini kaldırın sayfanızdan nRelate logosu kaldırılır. En alta kısımlara indiğinizde reklam ayarlarını göreceksiniz. Reklam ortaklık proğramını inceleyerek kullanabilirsiniz. Tüm ayarlarınızı yaptıktan sonra en alt kısımdan Save kaydedin ve blogunuzu kontrol edin.Değişiklikleri tekrar yaparak istediğiniz görünümü aldığınızda işlem bitmiş yeni ilgili mesajınız kullanıma hazır konuma gelecektir. Yazı hakkında beğeni, eleştiri ve yorum yapmaktan çekinmeyin.Yazıyı beğendiniz mi ? Google+ ile paylaşın.

2 yorum

  1. MerhabaAdnan bey ben bu eklentiyi daha önceden forumunuzda paylaştım görmediniz her halde
    http://blogbirikim.blogspot.com.tr/2014/03/kodsuz-ozellestirilebilir-6-stil.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Mustafa dertli bey merhaba.Yok dikkat etmemişim.Ama güzel olmuş.Yalnız forumlarda bu tür paylaşımlar yapmayın.Sadece yardım amaçlı link verin.Güzel bir paylaşım olmuş.Ancak birebir kopyalama yapmışsınız.Kendinize özgü olarak yazarsanız daha verimli olur.Klasik bloglarda çalışıyor.Dinamik blog da çalışmadığını yazıyor ancak ben çalıştırdım.fakat her halde biraz veri işlemesi için bekleyeceğim.İlk sayfada çıkıyor.Diğer sayfalar henüz index almadı.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.