Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Güncellendi 33.0.1750.149 m

Google Chrome tarayıcı 33.0.1750.149 m , yeni sürüm güncellemesine geçti. Bilgisayar tarayıcınızın otomatik sürüm güncellemesini kontrol...

...
Google Chrome
Google Chrome tarayıcı 33.0.1750.149 m, yeni sürüm güncellemesine geçti. Bilgisayar tarayıcınızın otomatik sürüm güncellemesini kontrol edip, yeni sürümü kullanabilirsiniz. Bilgisayarımızın sağlıklı çalışması için, işletim sistemi yeni sürümlerini kontrol ederek daha hızlı ve istikrarlı olmasına dikkat etmek zorundayız. Günlük yaşantımızda tarayıcılar en çok kullanılan araçlar olduğu unutmamak gerekir. Google Chrome tarayıcı kullanmanın zevkini yaşayın. Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri.

4 yorum

  1. Bilgisayarım haftalarca (bana sıradışı gelen) güncelleme yükledi, günün her saatinde.. Sonra da, özenle hazırladığım google-crome uygulamalar-yeni sekme sayfam uçtu gitti.. Artık bulamıyorum.. Birde crome'un kendi yüklediği en çok ziyaret edilenler sayfası vardı o da, yok.. Yapabileceğim birşey var mı, sevgili Adnan bey?.. Bir fikir sahibi olabilirsem sevinirim.. Çok teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. N EMEL CENGİZ;
      Hanım bu konu çok basit ve hemen tarif ettiğim şekilde geri getirin lütfen. Chrome tarayıcıda sağ üstte 3 çizgi yatay sayfaya benzer icona tıklayın > Yer işaretleri ismi üstüne gelin > Sol en üstte yer işaretleri çubuğunu göster tıklayın. Hepsi bu kadar.Yer imleriniz chroeme başlangıç çubuğunda çıkacaktır.

      Sil
    2. Maalesef Adnan bey, Yer işaretleri çubuğu görünüyor.. Yeni sekme sayfası da, kayıtlı yer işaretleri çubuğunda. Ama sayfa çıkmıyor maalesef.. Teşekkür ederim, Sevgiyle..

      Sil
    3. N EMEL CENGİZ ;
      Hanım Merhaba; herhalde ben yanlış değerlendiriyorum anlattıklarınız.Siz Chrome' u açtığınızda Google Ana sayfanın mı gelmesini soruyosunuz ?Eğer bu ise Chrome ayarları açın > Başlangıçta yazısını göreceksiniz > Sayfaları ayarla mavi sekmeye tıklayın.
      Açılan penceredeki linklerin üzerine mausu yanaştırın sağ tarafda x işartine tıkladığınızda ana sayfada açılan farklı görünümler yok olur.Google sayfasını görmek istiyor iseniz şunu yazın ;
      Yeni sayfa ekle kısmına " www.google.com.tr " yazın tamam tıklayın.hangi sayfanın açılmasını istiyorsanız o sayfa url sini yazın.Teşekkürler.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.