Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger İçerik Resimleri Nerededir

Blogger yazılarımız için kullanılan resimlerimiz nerde barındırılır? Bu resimlere nasıl ulaşırız. Blog editöründe sildiğiniz resimler ...

...
Blogger resimlerime nasıl ulaşırım
Blogger yazılarımız için kullanılan resimlerimiz nerde barındırılır? Bu resimlere nasıl ulaşırız. Blog editöründe sildiğiniz resimler tamamen silinir mi? Blog yazılarımıza eklediğimiz resimler ile ilgili birçok soru üretebiliriz.Blogunuza eklediğiniz resimler, Picasa resim düzenleyici ve Google Plus fotoğraflar sekmesi ile ilişkilidir. Blog yazılarınızda paylaştığınız resimlere Picasa’a giriş yaparak ulaşabildiğiniz gibi Google Plus fotoğraflar sekmesinden giriş yaparak ulaşmanız mümkündür.

Blog yazı editöründen, kaldırdığınız resimler sadece blogger içerikten kaldırılır. Blog’unuzdan sildiğiniz resimlerin hangisi olduğundan eminseniz fotoğraf galerisinden kaldırabilirsiniz.
Blog’unuzdan sildiğiniz resimleri, Google Plusdan neden kaldırmanız gerekiyor. İlerleyen zaman içinde blogger kotanızı takip edebilmek ve kullanmadığınız resimleri silerek sunucunuzdan yer açabilmek için diyebilirim. Blog’unuza yüklediğiniz resimleri görmek ve gerekli çalışmalarınızı yapabilmek için aşağıdaki adımları takip ederek resimlerinize ulaşabilirsiniz.
1. Google Plus hesabınıza giriş yapın.
2. Sol açılır sidebar içinde Fotoğraflar sekmesine tıklayın.
3. Açılan pencerede menüde Fotoğraflar sekmesine tıklayın.
Blogger içerik resimleriniz karşınızda.

2 yorum

  1. google Plus kalmadı. kapandı blogger için nerede şimdi fotograflar blogger

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger fotoğrafların nerede olduğunu buradaki makaleden bakabilirsin.

      https://guney59.blogspot.com/2016/08/blogger-blog-resimleri-nerede-nasl.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.