Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gımp Ücretsiz Resim Editörü 2.8.10 V

Gımp ücretsiz açık kaynak kodlu resim düzenleme ve imaj yazarlığı yapabileceğiniz program ile resimlerinizi editleyebilirsiniz. GIMP ( GN...

...
Gımp Ücretsiz Resim Editörü İndir
Gımp ücretsiz açık kaynak kodlu resim düzenleme ve imaj yazarlığı yapabileceğiniz program ile resimlerinizi editleyebilirsiniz. GIMP (GNU Image Manipulation Programı) Ücretsiz olarak dağıtılmakta olup, resim editör'ünde bulamayacağınız birçok seçenek ve özelliğe sahip.
Açık kodun en önemli yazılımlarından biri olarak nitelendirebileceğimiz GIMP isterseniz basit resim düzenleme işlemlerinde Paint gibi kolay kullanımı ile iş görürken, profesyonel çalışmalar yapmak isteyenler için Photoshop ve benzeri programlarla hemen hemen aynı özellik ve seçenekleri sunarak güçlü bir alternatif sunmakta.
Resim kalitesinde hiçbir kayıp olmadan birçok efekt kullanabildiğiniz ve ayarlamalar yapabildiğiniz bu program hem resim ve fotoğrafla uğraşan amatör bilgisayar kullanıcılarına hemde profesyonel tasarımcılara hitap ediyor.
Yaptığınız çalışmaları veya elinizde bulunan resim dosyalarının formatlarını değiştirebileceğiniz bu program çok fonksiyonlu bir araç olarak bilgisayarınızda bulundurmanız gereken programlardan biri.
Yeni ikon teması, ölçeklendirilebilir fırçalar, yeniden gözden geçirilmiş seçim araçları, renk menüsü, tam ekran düzenleme seçeneği, geliştirilmiş baskı seçenekleri ve kesme aracı, kırmızı göz kaldırma özelliği, perspektif klonlaması, lens bozma ve daha birçok özellik sizleri bekliyor.

Açıklama:
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
Üreticisi: Gimp
Dil : Türkçe
İndirme sayfa linki: http://www.gimp.org/downloads/
NOT: Linki kopyalayıp yeni bir tarayıcı da açınız. Açılan sayfada Gimp 2.8.10 indir turuncu link küçük ok işaretinin hemen yanındaki http linkine tıkladığınızda, setup exe dosyasını otomatik indirmeniz için açılacaktır.
Yapımcı sayfasında, Türkçe seçenek yoktur. Ancak proğramı indirip kontrol ettiğimde Türkçe olarak karşıma çıktı.Blog resim editörü olarak kullanabileceğiniz, elinizin altında olması gereken bir proğram. Blog yazılarınızda birçok resmi editleyebilir değişik projeler üretebilirsiniz
Guney59 Paylaşım Blog'una 28 Aralık 2013 tarihinde yazar Adnan Güney tarafından yazılmıştır.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.