Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

FeedBurner Sosyal Paylaşım Eklentisi

FeedBurner hesabınız ile gerçek zamanlı web yayınlarınızı bağlayarak otomatik sosyal medya hesabınıza yazılarınızı gönderin.FeedBurner ...

...
Feedburner ayarları kullanarak sosyal eklentileri aktifleştirin
FeedBurner hesabınız ile gerçek zamanlı web yayınlarınızı bağlayarak otomatik sosyal medya hesabınıza yazılarınızı gönderin.FeedBurner hesabınızı, abone ve takipcileriniz
için zaten kullanıyorsunuz.FeedBurner şu anda Twitter hesap uygulamasını desteklemekte.
Birkaç tane Twitter hesabınız varsa sadece bir tanesini kullanabilirsiniz.

Bu nedenle tercihinizi iyice düşünerek gerçekleştirin. Google hesabınız ile ilişkilendirilmiş hesablarınızdan da birkaç tanesini desteklemektedir. Ancak hesabınızda seçimini yaptığınız bir Twitter hesabınıza yem olarak gönderilir. Birden fazla Twitter hesaplarına göndermek için, aynı yem (yazı) ihtiyacınız varsa, bir kopyasını oluşturmanız gerekmektedir.
FeedBurner biçimlendirme, uygulama alanında tercihinize göre başlık, başlık ve gövde, gövde, olarak seçtiğinizde hemen alt kısımdan önizleme ile seçimlerinizi kontrol edebilirsiniz.
Biçimlendirme Twitter tarafından dayatılan 140 karakter sınırı aşmamalıdır. Seçtiğiniz seçenekler 140 karakterden daha uzun mesajlar oluşturursanız, FeedBurner otomatik olarak 140 karakter tweets içinde mesajlarınızı kesecektir.
Seçeneklerde bağlantı eklemek istediğinizde URL bağlantınız Google tarafından goo.gl kısaltılmış kalıcı bağlantı olarak çıkacaktır. Kısaltılmış bu bağlantı ile herhangi bir Analytics izleme olmayacaktır.FeedBurner yönlendirmesi olarak gerçekleşecektir ve gün boyunca
5 ad yeni öğe'leriniz twitter de yayınlar.
FeedBurner hesabınızda Twitter Sosyal paylaşımı etkinleştirmek için yapılacak işlemler :
1. FeedBurner hesabınıza giriş yapın.
2. Halka duyurma (Publicize) sekmesine tıklayın ve alt kısımda (SocializePublish to the social web) Sosyalleşme Sosyal Web de yayınla seçeneğini seçin.
3. Twitter hesabına tıklayarak izni onaylayın.Alt kısımdaki açıklamaları yukarıda anlattığım şekilde kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
4. En altta inaktif yazısının yanında kaydet’e (Save) tıklayarak hesabı aktif duruma geçirin.
İçerikleriniz FeedBurner yemleme tekniği ile günde 5 ad. olarak otomatik yayınlanır.
5. Bağlantıları yönet sekmesine tıklayarak eksik Sosyal paylaşım ve sitelerinizi de aktif duruma getirebilirsiniz.

Feedburner sosyal paylaşım ayarları nasıl yapılır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.