Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

PhotoScape İndir Ücretsiz Resim Düzenleme Programı

Photoscape olağanüstü ücretsiz fotoğraf editörü. O kadar çok filtre, araç ve özel efekt içeriyor ki, ücretsiz olduğuna inanamayacaksınız....

...
PhotoScape İndir Ücretsiz
Photoscape olağanüstü ücretsiz fotoğraf editörü. O kadar çok filtre, araç ve özel efekt içeriyor ki, ücretsiz olduğuna inanamayacaksınız. Photoscape fotoğraflarınızı görüntülemek, optimize etmek, düzenlemek, basmak ve onlardan keyif almak için gereken her şeye sahip. Aslında öyle kapsamlı ki, çoğu kişi ona ücretsiz Photoshop alternatifi diyor. Elbette ki Photoshop seviyesinde değil; ama Adobe’nin bu büyük uygulamasına harika bir alternatif ve fotoğraf düzenlemeyi çok daha eğlenceli hale getiriyor!Photoscape uygulamasının en çarpıcı özelliklerinden biri de alışılmadık arayüz tasarımı. Programın ana menüsünden yapmak istediğiniz işlemi seçebiliyorsunuz. Resimleri görüntüleme, çok iyi çıkmayanları optimize etme, birden fazla fotoğrafı tek sayfa kolaj tarzında yazdırma veya programa dahil olan onlarca filtreden ya da özel efektten birini uygulama.
Photoscape uygulaması
Photoscape uygulamasındaki diğer ekstra araçlar dosya yeniden adlandırıcı, renk seçici, ekran yakalama aracı ve hatta RAW dönüştürücüyü içeriyor. Sınırsız bir düzenleme olanağına sahip olacağınız PhotoScape her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Profesyonel yazılımların en temel özelliklerini güçlü bir şekilde bünyesinde barındıran PhotoScape ev kullanıcıları için yeterli seviyede.
Türkçe'de dahil olmak üzere toplam 37 dil desteklenmeye başladı.
Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği:
Arapça, Rusça, İngilizce, Türkçe, Fransızca, ispanyolca, Almanca
İşletim Sistemi:
Win8/Win7/Vista/WinXP/Win2000/WinNT
Üretici: Mooii
Ücretsiz Reklamsız İndir
ÖNEMLİ NOT : Kurulum aşamasında size ingilizce bilmeniz gerektiğini ve oyunu kurmanız önerilecektir. Kabul etmiyorum tıklayarak kuruluma devam edin.
İngilizce yazılı ekran görüntülere için inceleyin
Yardım dosyasına tıklayarak nasıl yapılır öğrenin
Artık resim editörüm yok demeyin.İşte sizin için seçtiklerim.
Beğeni ve yorumlarınızı lütfen belirtin....

Ücretsiz Resim Düzenleme Program Tanıtım Videosu

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.