Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Yükleme Dişli Değişimi

Dinamik blog açılmadan önce görülen yükleme dişli simgesini değiştirebilirsiniz. Dinamik blog yazı ve menü değişimlerinde sıkca gördüğümüz...

...
Dinamik Blogger Dişli Değişimi
Dinamik blog açılmadan önce görülen yükleme dişli simgesini değiştirebilirsiniz. Dinamik blog yazı ve menü değişimlerinde sıkca gördüğümüz yükleme dişli simgesinin yerine farklı bir gif resmi ekleyip, blog’unuzu farklılaştırarak değişik görünümler elde etmeniz artık mümkün. Ülkemizde internetin yavaş olması dişli simgesinin görülmesine neden olmakta. İnternet hızlı olsaydı bu dişli simgesini göremeyecektik. Yaptığımız işlemin canlı demosunu izlemek için herhangi bir menüye tıklayın ve dişli yerine çıkan resmi izleyin.
Blogger Yükleme dişli değişimi
Dinamik blog yükleme dişli iconunu değiştirmek için yapılacak işlemler ;
1. Blog paneline giriş yapın
2. Özelleştir sekmesine tıklayın
3. Gelişmiş → CSS Ekle tıklayın
4. Aşağıda verilen kodu kopyalayın ve en üste yapıştırın son satırdaki ( } ) işaretten sonra entere tıklayın. Blog’a uygulayın.
5. Gif resmini kendi sağlayıcınıza kaydedin ve aldığınız linki kırmızı ile belirtilen yere yapıştırın. Yukarıda gördüğünüz resmi beğendi iseniz Picasa da paylaşıma açıktır kullanabilirsiniz.
6. Blog açılışında ilk gif resmi yükleneceğinden büyük resim kullanmayın.
7. Resim ebatlarınıza göre kod içinde yükseklik ve genişlik ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

.blogger-gear, .overview-sspe {
background-image: url('https://lh6.googleusercontent.com/-v8blrVLc7bQ/UgAQrODFQaI/AAAAAAAAT04/AEBQciMfmWY/s128/bayrak.gif') !important;
height: 90px !important;
width: 125px !important;
}

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.