Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Yeni Analytics Yönetim Sayfası

Google servislerinden biri olan Google Analytics Yönetim Sayfası yeni görünümü ile çalışmalara başladı.  Google Analytics yeni arayüz g...

...
Google Analytics
Google servislerinden biri olan Google Analytics Yönetim Sayfası yeni görünümü ile çalışmalara başladı. Google Analytics yeni arayüz görünümü webmasterlar için daha da kolaylaştırılmış olarak karşımıza çıkıyor. Yapılması gereken işlemler başlık ve grup oluşturularak kümelere ayrılmış. Dahada basitleştirilen yeni görünümde yapmak istediğiniz uygulamayı tek sayfada görebiliyorsunuz. Bir tıklama ile istediğiniz konuyu seçerek çok kısa sürede işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Google Analytics ana sayfasında hesap, mülk, görünüm ve kullanıcılarınızı yönetmek için Analytics sayfasının üst kısmında görünen Yönetici sekmesini tıklayın.
Google Analytics’e giriş yaptığınızda profil seçmedi iseniz tüm sayfaların görünümünü içeren ilk sayfa açılacaktır. Bu durumda herhangi bir hesap seçili değildir.
Hesap, Mülk ve Profilden oluşan görselde ilk olarak ilgili hesabınızı seçerek bakmak istediğiniz diğer sekmelerden bilgi alabileceksiniz.
1. Bağlı hesabını seç
2. Uygulamak istediğin işleme tıkla
3. Tıkladığın uygulama sağ tarafdaki pencerede çıkacaktır.
4. Çok daha rahat bir şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Yeni arayüz çalışmasını ben beğendim. Kullanımı çok kolay ve zevkli. Umarım sizde beğeneceksiniz.
Resmi daha büyük incelemek için tıklayarak bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.