Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Adsense Optimizasyonu Nedir

Google Adsense, Blogger/Site kullanıcıları olan bizlerin içeriklerimizde gösterilen reklamlarda kalitenin en üst seviyede olabilmesi için ...

...
Google Adsense Optimizasyonu Nedir
Google Adsense, Blogger/Site kullanıcıları olan bizlerin içeriklerimizde gösterilen reklamlarda kalitenin en üst seviyede olabilmesi için bizlere sunduğu bir dizi hizmet ve yeniliklerden oluşan Optimizasyon çalışmalarından oluşmaktadır. 10. yılını kutlayan Google Adsense sitesin de birçok yenilikler yapmıştır. 

Bu yeniliklerin temelini de optimizasyonlar oluşturmaktadır. Bir sonraki yazımızda yenilikler hakkında açıklamalarımız olacaktır. Öncelikle bilmemiz gereken konulardan başlayarak diğer konulara kucak açalım.

Optimizasyon nedir?

1. Sitenizin kalitesi
2. Sitenize gelen okuyucu trafiği
3. AdSense reklam performansını iyileştirmek için, Blog/sitenizdeki reklamları değiştirme işlemidir.
4. Blog/sitenizdeki reklamları hedeflerinize bağlı olarak, yapacağınız iyileştirme değişimi ile optimize etmenizi kapsamaktadır.

Neden optimizasyon yapmalısınız?

Hedeflerinizin başarılı olması için , Google AdSense reklam uygulamalarını ve blog/sitenizi optimize etmeniz başarılı olabilmeniz için çok önemlidir.
AdSense gelirinizin artması blog/sitenizin Optimizasyonu sayesinde başarıya ulaşır.  AdSense reklam performansınızı geliştirerek daha fazla trafik elde edebilir, diğer hedeflerinize çok kısa zamanda ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.