Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger'a Google+ Yorumlar getirmek

Okuma ve yorumlara yanıt blogging en ödüllendirici yönlerinden biri olabilir. Sadece onlar siz okuyucuların bağlantı yardım yapmak, aynı...

...
Google+ Yorum
Okuma ve yorumlara yanıt blogging en ödüllendirici yönlerinden biri olabilir. Sadece onlar siz okuyucuların bağlantı yardım yapmak, aynı zamanda daha sonra blog başlığı ilham kaynağı olabilir. Sorun, çoğu zaman, içerik çevresindeki tüm konuşmaları takip ediyor - Google üzerinde, örneğin, yanı sıra web sitesinde. Bu yüzden çok basit şeyler yapıyoruz.
Bugünden itibaren, Blogger blogunuza Google Yorumlar getirebilir. Eğer Blogger Dashboard ile özelliği etkinleştirdikten sonra, önemli avantaj elde edersiniz:
Tek bir yerde, blogunuza ve Google+ yorumlarını gör
Şimdi blogunuzun Yorum konuları göz olduğunuzda, doğrudan ziyaretçilerin ve Google üzerinde içerik hakkında konuşurken insanlardan faaliyet görürsünüz. Örneğin, blog girişleri biri, bu yorum ve cevap hakkında bir kamu Google+ tartışma varsa da Blogger blogunuza görünecektir. Tek bir yerde tüm, okuyucuların daha fazla meşgul olabilir Bu şekilde.
Okuyanlar, çevreleri ile yorum ve bağlanmalarına yardım 

Sizin blog okuyucuları artık alenen veya özel olarak Google + çevrelerine yorum için tercihler mevcuttur. Ve blog yorumları dolaşırken, onlar, sadece üst olanları, ya da sadece kendi çevrelerinde insanlardan bu hepsini görebilirsiniz.
Her durumda, sizin ve okuyucuların sadece görme izni yorumlar göreceksiniz. Insanların kontrolleri bu tür verilmesi daha anlamlı paylaşımı teşvik sadece - daha fazla trafik günlüğü yol açabilir.
Kaynak: Buzz Blogger

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.