Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Dcm Beyaz Şablon

Blogger , Bloglar için hazırlanmış Pinterest görseline benzeyen, aynı zamanda site gönümündeki bu şablonu şimdiye kadar hiç  görmedim....

...
Blogger Dcm Beyaz Teması
Blogger, Bloglar için hazırlanmış Pinterest görseline benzeyen, aynı zamanda site gönümündeki bu şablonu şimdiye kadar hiç  görmedim. Bu özel şablonu incelemenizi isterim.

Şablon hakkındaki düşüncelerim :

Şablon Pinterest boardlarına benziyor, üzerine mausu yanaştırığınızda resim ve açıklama mevcut hover açılır, renkli bir görünüme sahip. İşte bundan sonra şablonun güzelliği tam olarak ortaya çıkıyor.Resime tıkladığınızda site görünümüne geçiyor. Sağda sayfalar, etiketler, popüler yayınlar, facebook like, blog arşivi açılır menü ile, açılır menü blog listesi, E-mail takip kutusu, içerik altında etiketler ve yorumlar tıklama ile açılır görüme sahip oluyor. Renkler çok yumuşak ve duyarlı.Yorumlar rakamsal sıralı, resimli. Hemen test bloguma yükleyip sonuçları görüntülemek istiyorum.Sizde bir test blogu açın ve incelemelerinizi yapın.
Şablon Adı: Dcm Beyaz Blogger Şablon
Şablon Yazarı: Urang Kurai
Tasarımcı: Urang Kurai

Şablon Bilgisi:

Ücretsiz Dcm Beyaz Blogger Şablon
1 Sağ kenar çubuğu,  altbilgi yok, duyarlı tema, jquery desteği, gri renkli arka plan, zarif görünüm, hızlı yükleme, sol tarafda 2 sütun küçük bir menü seçeneği mevcut.

Özellikleri:

Wordpress Alt yapısı, 2 Sütun, 1 Sağ Kenar Çubuğu, Üst Gezinti Bar, Duyarlı, Siyah, Gri renklerden oluşuyor.

4 yorum

  1. hocam iyi günler ben dcm v2 orange teması kullanıyorum ve bloguma herhangi bir resim eklediğimde onu sol tarafa konumlandırmazsam görünümü bozuluyor temeyı indirip deneyebilirsiniz yani sanırım o da şu koddan kaynaklanıyor
    text-align: center
    resimleri tek tek konumlandırmak önemli değil de ben herhangi bir widget eklediğimde de (örneğin sosyal paylaşım ikonları gibi bir widget) o widgetin görünümü de bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @işte bu ;
      Merhaba, blogunuza baktım resimler ana sayfada ortalanmış, resmi açıncada ortalanmış olarak çıkıyor.Tasarımcı kodlamayı bu şekilde yapmış. text-align: center kodundan 14 ad mevcut.
      Ancak görebildiğim #loading post kısmındaki text-align: center ' left olarak değiştirip bir kullanıp deneyin. Blog yedeğini almayı unutmayın. Tema bozulsa bile center eski yerine alırsanız düzelir.Ayrıca Dinamik blog da bunun benzeri var. Şu linke bakın bunun birde küçük olanı mevcut.
      http://guney59.blogspot.com.tr/?view=snapshot
      http://guney59.blogspot.com.tr/?view=flipcard
      Her ikisinden birini tema değişiminde kullanabilirsiniz.Resim ölçüleri ve kategori kısımların içinde yeterli olacaktır.720x1080 resim boyutları kullanıyorsunuz. Dinamik blogger vieport içinde uygun.CSS kodları mevcut olduğundan hangi widget eklerseniz ekleyin görünüm değişmez. CSS eklentine stil verir.

      Sil
    2. teşekkürler ama maalesef tam olarak yeterli değil tema üzerinde onlarca html değiştirdim şimdi başka temeya geçmek sıkıntı doğurur

      Sil
    3. @işte bu ; Rica ederim sorun değil. Farklı temaları kullanmak tam tersi sizi geliştirir.Ayrıca sıkıntı olabilecek bir durum yok yedek alın eskiye dönebilirsiniz.Önemli olan istediğiniz olgunluktaki temayı yakalamanız.Dinamik blogger kullanmanızı tavsiye ederim.Bazı eklentiler yüklenmez ama okuyucu sayınız hızla artar.Arama sonuçlarında ilk sıralara kadar çıkabilirsiniz.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.