Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Açılır Renkli Sosyal Paylaşım Takip Eklentisi

Blog'unuzu şık, açılır renkli, Sosyal Paylaşım Takip eklentisini ekleyerek renklendirin.CSS3 Kodları ile hazırlanmış Sosyal Paylaşım T...

...
Hover Açılır Renkli Sosyal Paylaşım Takip Eklentisi
Blog'unuzu şık, açılır renkli, Sosyal Paylaşım Takip eklentisini ekleyerek renklendirin.CSS3 Kodları ile hazırlanmış Sosyal Paylaşım Takip eklentisini Gadget olarak Blogunuza eklemek için yapmanız gereken işlemler ;
Blogger kumanda paneline giriş yapın
→ Yerleşim
→ Gadget Ekle
→ HTML/JavaScript yolunu izleyin
Kodların son kısmında bulunan Sosyal paylaşım linklerini, kendi linklerinizle diğiştirin. İşlemi HTM modunda yapacaksınız unutmayın.
Diğer sayfamızdan, Kodları eklemek için giriş yapın.
Tüm işlemleriniz bittiğinde aşağıda görsel gibi bir eklentiye sahip olacaksınız.
Canlı Demo için, Renkli Sosyal Paylaşım Takip Eklenti Video'muz

18 yorum

  1. Teşekkürler güzel oldu yer kazanmak için güzel bir gadget
    benzer bir gadget de daha olsa böyle açılır bir menüde google üyeleri de olsa fazla yer kaplamasa nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuba Tb
      Blogunuzda çok sık durdu.Koyu arka plan üzerinde renkler çok güzel farkediliyor.Google üeyeleri için zaten kullanıyorsunuz.Açılır olmaz üye sayısı zaman içinde yoğunlaşır. Açılır olması zaten istenilir bir uygulama olamaz.Blogu yavaşlatır.Düşünün bende 4000 kişi var.Bu nasıl açılır bir görsel olabilir.Olmaz tabi.Yorum için çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Teşekkürler...Tabi haklısınız..Rica ederim..

      Sil
    3. @Tuba Tb
      Hanım teşekkür ederim.Gün doğuşu'nun blogunu gördünüz mü ? Blog kardeşliği oldu.Uzun zamandır yapmasını istedim.Ancak buluşabildik.Artık kodlarıda ekliyor.Bayağı sevindi ve çok mutlu.

      Sil
    4. :) Evet gördüm aynen blog kardeşliği olmuş:)Bende sevindim...Ancak yaptığımız bir hata var sanırım önce blogu oluşturmalıydık sonra konular paylaşmalıydık böyle çok zor oluyor :)

      Sil
    5. @Tuba Tb
      Hanım, Arkadaşımız çok mutlu oldu.Uzun zamandır blog'unu yapamıyordu.Şimdi artık devam edebiliyor.Aslında tabiy ki, önce blog oluşturulmalı tema ve diğer bilgiler girilmeli. Ve sonradan da yazıların biliçli paylaşılması gerekiyor.Yoksa geriye dönük düzenleme işleri zorlaştırıyor.Sizin için artık sorun değil.O aşamaları zaten atladınız.

      Sil
    6. Ne mutlu..Başarılar arkadaşımıza...Evet atlattım :)

      Sil
    7. @Tuba Tb
      Teşekkürler.Blog'unuzda sol üst sidebarda ki G+ ve sayaç bir alt sekmeye çekerseniz, yazı içeriklerinizle ana sayfa arasındaki boşluk yok olur.

      Sil
    8. Tamamdır değiştirdim.teşekkürler...

      Sil
    9. @Tuba Tb
      Tamam şu anda sayfa tam yerine gelmiş.Alexa kdu içinde link in kısmı çıkmıyor.Bir ara Alexa sitesinde ülke yi Türkiye olarak seçerseniz Link in kısmında veri görülür.

      Sil
  2. hocam bu blogger dinamik görüntüler şablonun yazı içine reklam koyma kullanıabilir değil şu an demi ? ya da bir yolu yokmu dinamik görüntülerin sayfa görüntüleme saysını ne kadar artırdığının farkındayım ve şu an kendi sitemin şanlonunda kesin bir sorun olduğunun farkındayım. Çünkü hiç ellemediğim blog siteler günde 1000 gösterim falan alıyor dinamik görüntü ile ama kazantakip.com sitem aynı şekilde değil. Sorunun ne olduğunu bulamadım yardımcı olur musun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Melih Kirişci
      Dinamik bloglara reklam koymanıza gerek yok.Zaten reklamlar yayınlanıyor.Tekrar neden koyacaksınız? Sorun temanızda.Klasik blogların zaten analizi yapmıssınız.Sitenizde reklam var zaten.Okuyucu takip sistemi ise sorun, klasik bloglar da işleyiş bu.

      Sil
    2. Adnan bey;
      Ben ülke Türkiyeyi seçtim de olmuyor o kısımda veri görüne bilmesi için ziyaretçilerimin oylamaya katılması gerekli sanırım...http://www.alexa.com/write/review/inanankalpler.blogspot.com

      Sil
    3. @Tuba Tb
      Hanım olur zaman gerekli sadece.Okuyucu blog yazılarınızı okuma sıklığına göre zaman içinde veri akışı başlar.Bu aralar Alexa çok ağır işliyor.Sayaçlarının doğru çalıştığından bile şüphe ediyorum.

      Sil
    4. @Tuba Tb
      Çalışır merak etmeyin

      Sil
  3. hocam dinamik teki reklamlar kendini fazla belli etmediğinden tercih konusu değil.
    benim asıl sorunum sitemde bir yazının başlığını aynen arattığımda google'da başka yazının linki çıkıyor. Şablon sorunlu mu çözemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melis karaseyfioğlu
      Bey bu sorun temadan mı bilemem.Yabancı temalar üzerine çalışma yapmıyorum.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.