Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google AdWords için Sohbet Desteği Başladı

Google Adwords sorunların çözümü amaçlı, “Sohbet Desteği vermeye başladı. Google Adwors çalışma ve ugulamalarda alınan geri bildirimler ...

...
Google AdWords
Google Adwords sorunların çözümü amaçlı, “Sohbet Desteği vermeye başladı.
Google Adwors çalışma ve ugulamalarda alınan geri bildirimler sonucunda, hizmetlerinde değişime giderek, sohbet desteği adı altında kitlesine daha da yakınlaşmayı hedefleyen projesini 13.02.2012 tarih ve saat 10,35’de Inside Adwors sitesinde duyuru yayınlayarak  açıkladı.

Uygulamada, e-posta ile vakit kaybetmek istemediğinizde, sorularınıza hızlı cevap alarak çözebileceğiniz “Sohbet desteği” ile uzmanlara ulaşabiliyorsunuz.
Google Adwors, hizmetlerini mail, telefon desteği, ,internet üzerinden veya seminerlerle vermekte idi. 2013 senesinde, çalışmalarını bir adım daha geliştirerek, bünyelerine Sohbet Desteklerini eklediler.
Bu destek sitesi nasıl çalışacak ?
Oluşturulan, sohbet destek hizmeti, hızlı cevap ve çözüm içeren konuları kapsayacak. Diğer uzun vadeli sorular ve cevaplarda eski sistem devam edecek.
Uzun görüşmeler sonucu çözümlenmesi gereken konular, ücretsiz 00 800 4488 25 333 sabit hatlardan aramalar devam edecek.
Sabit Desteğe Nasıl Ulaşacaksınız?
Buradan ulaşacağınız Adwors Yardım sayfasında “BİZE ULAŞIN” tuşlarına tıklayarak, hafta içi 11,00-19,00 aralarında çevrim içi olan uzmanlara ulaşabileceksiniz.

Google Adwors Sobet Destek Formu
Google Adwors hizmet iyileştirmeleri için geri bildirimlerinizi buradan yapabilirsiniz.
Google AdWords hakkındaki en son yeniliklerden ve ipuçlarından haberdar olmak için buraya tıklayarak Inside AdWords Türkçe e-posta grubuna abone olabilirsiniz.
Inside Adwors Resmi Blogu

6 yorum

  1. Adnan bey merhabalar.Ben yeni bir blog açtım.Ama bu konu da oldukça tecrübesizim ve bir çok eksiğim olduğunu düşünüyorum.inşallah zamanla tamamlayacağım.size sormak istediğim bir soru var.sayfalardan kategori listeme yüklediğim tariflerin arasına yorum butonunu nasıl koyabilirim ve sizce eksikler neler.yardımcı olursanız sevinirim.(asyadanesintiler.blogspot.com)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule YANIK,Hanım merhaba çok güzel bir blog tasarımı yapmıssınız tebrik ederim.
      Yorumları ayarlardan yapmıssınız inceledim.İngilizce terim olan & (ve) harfiniz kullanmayın.Sayfa Genişliğinizi biraz daha küçültürseniz çok iyi bir görünüm alabileceğinzi gibi blogunuzda hızlı açılmasını sağlamış olursunuz.Resimler o kadar güzel ki, bakarken çay alıp içtim.Blogunuzada yorum yapıldığında yanıtla sekmesine tıklayın ve cevap yazın.Sanki bir alt kısıma tıklanmış gibi duruyor.Yanıtlaya tıklayıp yazmassanız cevaplar okuyucuya gitmrz.linkWithing 5 seçenek kullanabilirsiniz.Addthis paylaşım iconlarını kullanın. Blogumda arama kutusuna Adthis yazın ve yazıya tıklayın. Yorum balonu kullanın.Aramaya balon yazın çıkar.Google rozetlerini kesin gadget olarak ekleyin lütfen.Okuyucularınızın takibi için ve google için önemlidir.İlerleyen zamanda kalan kısmımlarada bilgi aktarırım.Görüşmek üzere. Kolay gelsin.Hayırlı olsun.
      Blog Dünyamıza Hoş Geldiniz..

      Sil
  2. çok teşekkür ederim.saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule YANIK, Hanım yorum için teşekkür ederim.Sorununuz halloldumu ? Bilgi vermemissiniz. Herhalde işinizi hallettiniz.

      Sil
  3. Merhaba ,daha önce bahsettiğim yanlış bir işlem ile adwords özelliğine kayıt yapmış oldum.İstenen aktifleştirmeyi yapmadığımı sanıyorum ama yine de müşteri kimliğimin var olduğunu bildiren maili aldım.
    İptal etmek için bir şey yapmalı mıyım ya da ne yapmalıyım?
    İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahestebeste
      Hanım Adwords ücretli reklam yapan Google Servisidir.Kayıt yaptı iseniz dursun.Ama işlem yapmayın.İlerde belki lazım olur.kayıt için sorun yaşamazsınız.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.